10.12.11

PiparkakutItsenäisyyspäivänä leipomamme joulupiparit saivat tänään koristeita pintaansa :) Olisin halunnut laittaa sellaisia kauniita lumihiutalekoristeita, mutta ne oli mielestäni ihan törkeästi ylihinnoiteltuja. Tyydyinpä sitten vain oman kaappini valikoimaan, ja nämä saavat nyt kelvata vaikkeivat kovin jouluisilta näytäkään ;)

4 kommenttia:

 1. Varmasti herkullisia! :P

  VastaaPoista
 2. Nam, ihania! Aloin heti mietiskelemään miltä noi maistuis vaikka glögin tai teen kaverina! En oo koskaan laittanut strösseleitä pipareihin, ehkä pitäis. Voi vaan olla, että tänä vuonna en leivo ollenkaan, kun olen joulun töissä ja muutto edessä. Ehkä mies innostuu, kuten yleensä :)

  VastaaPoista
 3. Nanna: On!! Vaikka onhan piparit suolaisenkin kanssa yhdistettynä oikein maistuvia! Erityisesti brie- ja sinihomejuusto on ehdottomia lempparilisukkeita :)

  Cherry: Hmm jaa-a, pitäiskin kokeilla glögiä kyytikaveriksi! :) Jostain syystä tykkään itse syödä näitä herkkuja lämpimän kaakaon kera :) Voi että sulla on ihana mies, kun jaksaa leipoakin!! :) Ihanaa :)))

  VastaaPoista
 4. Ompas herkullisia pipareita ;) yhdessä vaiheessa ajattelin että minne sä katosit kun ei tullut mitään uusia blogi päivityksiä! Onneks oot palannut :) Ihanaa joulun odotusta! <3

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design