8.12.11

6/12/2011

Heiii kaikki ihanat pitkästä aikaa! Vuodenajan hengen mukaisesti on täälläkin suunnalla riittänyt viime päivinä  kiireisenä pitänyttä vilskettä ja vilinää :) Valtaosa päivistä on vierähtänyt töiden parissa ja vähäinen vapaa-aika on pitänyt pyhittää kouluhommille. Viikonloppu tulee olemaan vapaa, joten silloin voitte odottaa enemmän postauksia :)
Itsenäisyyspäivän vietin perinteiden mukaisesti vanhempien luona piparkakkutalkoiden parissa :) Me ollaan jo monena vuotena leivottu joulupipareita ja kaneliässiä itsenäisyyspäivän tietämillä siskojen, äidin ja mummun kanssa. Mummu valmistaa taikinan itse, ja voi vitsi miten hyvää se on! Jokavuotiseen tapaan söin taas mahani kipeäksi raakaa taikinaa ;) Taikina ja valmiit joulupiparit maistuivat myös suloiselle Igor -chihulle, joka olikin koko leipomisen ajan jonkun housunpuntissa kiinni herkkupalojen toivossa :)

Onnea vielä itsenäiselle Suomellemme ♥

3 kommenttia:

 1. Oi miten maukkailta näyttävätkään piparkakut! Itsekin olen miettinyt, että pitäiskö leipoa kotosalla, mutta tahtoo tuo aika olla niin vähissä. Ehkä sitten vielä jouluviikolla, kun on töistäkin ilmeisesti vapaata. :) (tai no, mulla on viisaudenhampaiden leikkaus, eli varmaan saikulla mennään, toivottavasti suu parantuu kuitenkin aattoon ja herkkuihin mennessä :D )

  Ja ihanaa kuulla sinusta pitkästä aikaa! Olen kuumeisesti päivitellyt sun blogilinkkiä ja odotellut uutta postia. :) Hih, tuntuu, että jotain on puutunut, kun ei ole kuulunut mitään! :) Ihanaa viikonloppua, huomenna perjantai! <3

  - Kristiina

  VastaaPoista
 2. Ai kun on suloinen! =) Minkä niminen on hän? :)

  - Tiiu

  VastaaPoista
 3. Kristiina: Tiedän tuon tunteen! Niin paljon haluaisi tehdä ja valmistella joulua varten, mutta aika vaan on harmittavaisen rajallinen :/ Voi että, viisurit osaa olla varsinaisia murheenkryynejä! Pidän peukkuja, että kaikki menisi hyvin :)
  Oijjoi, et arvaakaan millaiset hymyn sain naamalleni noilla ihanilla sanoillasi!! ♥ Ihan älyttömän kiva kuulla, että jaksat käydä täällä vierailemassa :))) Koitan tosissani saada postaukstahtia tihennettyä, on tämä itsellekin sellainen pakopaikka kaikesta stressistä :)
  Vielä on viikonloppua jäljellä, otahan siitä ihan kaikki irti!! ;)

  Tiiu: Suloinen söpöläinen on nimeltään Igor :) Pieni koira, suuri ego :D

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design