4.12.11

Pikkuiset Joulut
















Olipa ihana ilta ja kaikin puolin onnistuneet juhlat! Näihin kemuihin onkin hyvä lopettaa tämän vuoden pikkujoulut ja alkaa ihan toden teolla valmistautumaan siihen oikeaan jouluun :) Kuten toisesta kuvasta näkyy, kynsiin päätyi sittenkin punainen, kun se vaaleampi sävy oli turhan mitäänsanomaton. Koko asu korkeine korkoineen oli erittäin toimiva ja tulee varmasti käyttöön useammankin kerran!
Väsymyshän tässä painaa pikkutunneille jatkuneiden bileiden jälkeen, joten pian taitaa nukkumatti kutsua. Jaksaa sitten taas huomenna olla reippaana töissä :)
Leppoisaa sunnuntai -iltaa ja erittäin mukavaa alkavaa viikkoa! :)

13 kommenttia:

  1. Jestas sentään, mitkä pitkät koivet! Minulle kanssa tuollaisia pari, kiitos! ;)

    Todella kaunis asu ja sinä, ja kuinka ihanan oloiset juhlat! Tuli ihan omaa kaveriporukkaa ikävä kun näki nuo rockyroadsit (paras ystäväni tekee niitä aina!) ja muut herkut, ja tietysti kaverikuvat... voi sentäs!

    Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinulle,
    Petra

    VastaaPoista
  2. Taas kerran ihanan nakoiset kemut ootte saanut aikaseks! Ja varmasti oli hauskaa :)
    Ois jospa oisin saanut olla muu-kaa-naaaa...

    Miss U All <3

    VastaaPoista
  3. Niin, ja toi rockyroad :P Nams!

    VastaaPoista
  4. Ihanan näköinen ilta ystävien kanssa <3 Ja kaunis olet! Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinne :)

    VastaaPoista
  5. Ihanan näköistä todellakin! Säkin oikein säteilet uudessa tukassa ;)

    VastaaPoista
  6. Ihana paita sulla!! :) Mistä olet ostanut jos saa udella`? ;)

    VastaaPoista
  7. Petra Pauliina: Kyllä nyt kuvakulma vääristää! Ei mulla oikeasti ole mitenkään pitkät jalat, kun oon tällanen 160 senttimetrinen semikääpiö ;)
    Nuo tuollaiset illat on kyllä ihan parhaimmistoa ♥ Ja tiiän kyllä miltä susta tuntuu.. Itsekin olin pitkiä aikoja erossa ystävistäni asuessasi pohjoisessa, ja voi sitä ikävän määrää etenkin silloin, kun näki kuvia ystävien illanvietoista!! Ystäviä ei voita mikään ♥ :)

    Marjo: Oli hauskaa, mutta sinäpä sen sanoit...oi jospa oisit ollut mukana :))) Tuuhan pian takas!! ;) Meillä kaikilla on kova ikävä sua ♥
    Tiedät varmaan, kuka nuo herkulliset rockyroadit taituroi ;)

    E: Kiitos ihana!! :) Sitä se oli, ihana ja hauska ilta, jota on kiva muistella vielä myöhemminkin :))) Toivottavasti Sinunkin viikkosi alkoi kivasti!

    iii: Aww kiitos ihanuus ♥ :) Tää tukka on kyllä niin kiva!! :)))

    Anonyymi: Kaunis kiitos :))) Totta kai saa kysyä, tilasin paidan Ellokselta :) Tässä suora linkki paitaan:

    http://www.ellos.fi/dv/30-Ylaosat-Paitapuserot-paitikset-Paitikset/Esprit-Espritdecorp/_/N-ftwZh3kZ1z141xe?Nr=326702

    VastaaPoista
  8. Enkö mä tosiaan vielä kommentoinut tähän, ihmeellistä :))
    Varsinainen kaunotar oot ollut kyllä! Ja näkihän niistä vaatteista jo sillon kun ne oli aikasemmin kuvassa, että ne oli ihanat!! Juhlat ja tunnelma näyttää muutenkin sellaiselta, jossa varmaan itekin viihtyis! Kiva katsella toisten pikkujouluja kun itselläni niitä harvoin on :)

    VastaaPoista
  9. Upea tuo paita ja hamonen!
    Jalat näyttävät vain jatkuvan ja jatkuvan. =)

    VastaaPoista
  10. Oho, nyt kyllä yllätyin, kun luin ylempää kommenttisi. Oletin, että olet vähintään 170cm, tuon kuvan perusteella! =)

    VastaaPoista
  11. Sullahan on tukka venähtänyt, mutta niinpä taisitkin tuolla aiemmin mainita :) Hurjan kaunis olet!

    VastaaPoista
  12. Cherry: Kiitos kaunotar!! ♥ Kyllä tuo uloslähteminen on aina kivempaa kun on oikea juhlan aihe ja kivoja ihmisiä ympärillä :)
    Että mua niin harmittaa, kun en oo ehtiny syventyy sun blogiin, vaan oon vilkuillut sun upeita postauksia pikapikaa.. Viikonloppuna haluan kyllä tutustua oikein ajan kanssa :)))

    RagDoll: Hih, ei ne koivet tosiaan ihan kovin pitkälle jatku ;) Varmaan nuo huikeat korot tekee tässä tehtävänsä, kun jalkateräkin on niin pystyasennossa :) Kaunis kiitos jokatapauksessa!! :)

    Miss M: Kyllä vaan, reilusti lisämittaa tuli hankittua, kun kyllästyin odottamaan omien hiuksien kasvua :) Ja kiitos, kaunokainen ♥ :)

    VastaaPoista
  13. Ei stressiä, mullakaan ei oo hirveesti ollut nyt aikaa kirjotella ja vähän kaikenlaista muutakin mielen päällä, joten ehdit ihan hyvin lueskella nuo muutamat :)) Iloista perjantaita <3

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design