15.11.11

Salille mars!



Näistä tunnelmista pitäisi pikkuhiljaa irtaantua ja lähteä salille hikoilemaan. Tuo ulkona odottava kylmyys ja pimeys ei kyllä ihan kauhean houkuttelevalta tunnu tähän verrattuna ;) Vaan ei auta. Henkinen potku omalle takapuolelle, ja ylös, ulos ja salille!

8 kommenttia:

  1. Sain myös nostettua takapuolen ylös sohvalta ja pitkästä aikaa lähdin jumpalle. Hyvää teki, fiilis mahtava! Täälläkin kynttilät palaa ja taidan mennä sohvalle viltin alle katselmaan telkkua. Ihanaa iltaa sinnekin! :)

    VastaaPoista
  2. Mä taas kävin juoksulenkillä, oli kyllä ihanan kirpeä (ja hiukan kylmäkin) syysilma vastassa kun oven avasin! :) Mutta oli se sen arvoista, nyt on ihanan virkistynyt mutta kuitenkin rento fiilis. =)

    - Tiiu

    VastaaPoista
  3. Oot kyllä reipas! Siellä on niiiin kylmä hrrr, että yritin bussipysäkillekin äsken ajottaa niin, ettei tarvi paria minuutia enempää odotella. Oliskohan jotain tekemistä sen kanssa, että mä käytän edelleen syksytakkia... :D

    VastaaPoista
  4. Oho, linkkasin vahingossa ihan toiseen blogiin, kuin omaani :D Tää kommentointi ei toimi jostain syystä tältä koneelta ja pitää aina lisätä nimimerkki & osoite. Joten sait yhden kauniin blogin linkin, kun painat Cherryä :D Piti vielä sanoa, että niin kauniit kuvat sulla täällä taas!!

    VastaaPoista
  5. Ihanat kynttiläkupit! Mistä olet ne ostanut??:)

    VastaaPoista
  6. iii: Vaikka salille lähteminen on joskus tosi vaikeeta, niin kyllä se kuntoilun jälkeinen fiilis on silti aina sen arvoista! :) Ja jumpan jäljeen on ihana ottaa rennosti vaikka sen viltin alla ;)

    Tiiu: Apua. Tuohon musta ei kyllä olisi ollut!! Mä kuntoilen mielummin lämpimissä sisätiloissa ;)

    Cherry: Hihii :) Nyt äkkiä talvitakkia niskaan, ettet palele tai pahimmassa tapauksessa vilustu! Mäkin kaivoin eilen komerosta villakangastakin ja melkein teki mieli ottaa kunnon toppatakki esille samaan syssyyn ;) Kylmähän siellä piru vie on!!
    Hahha kiitos hei uuden kauniin blogin vinkistä ja linkistä! ;) Ei haitannut ollenkaan :)))

    Anonyymi: Tuikkukipot on Pentikin vanhaa valikoimaa, joita ei valitettavasti enää valmisteta :/ Nuo on kyllä kivan simppelit! :)

    VastaaPoista
  7. Sinulla on todella kaunis koti! Ja niin paljon ihania Pentikin juttuja, joka kuvasta voi bongata jotain :)
    Super-kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti, Jenna! Hih Pentik on kyllä sellainen sisustajan taivas ettei paremmasta väliä ♥ Innolla odotan miltä tämän vuotinen joulumallisto näyttää :))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design