9.11.11

No ne nudet pumpsit!Katsokaas nyt mitä tielleni osui, kun hetkeksi hairahdin kouluhommista! Oivoivoivoi. Nämähän ainakin kuvan perusteella hipoo täydellisyyttä! Ainut miinus mitä keksin, on pikkuisen suolainen hinta (159€). Mitäköhän tässä nyt tekisi? :) Kengät löytyy siis Brandosilta ja tästä pääset suoraan tarkastelemaan näitä ihanuuksia!

Postaus sisältää mainoslinkin.

5 kommenttia:

 1. Mageet on ja sähän oot kyllä kauan jo metsästellyt juuri noita nudeja.Mutta aika suolainen hinta kylläkin :/ Itse en osaisi kävellä noin isoilla koroilla.Oletko käynt muuten spirit storessa katsomassa? Täällä ainakin oli tosi kivan näköiset yksilöt myynnissä ja oiskohan hinta ollut 49 euroa.Ää mähän löysinkin ne täältä ja pystyy tilamaan vielä netistäkin ja alehintaan.Tossa väri kohdassa lukee vaaleanpunainen mutta siis on kylläkin nudet eikä mitkään vaaleanpunaiset.

  http://www.spiritstoreshop.fi/epages/SpiritStore.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/SpiritStore/Products/MSP30057/SubProducts/MSP30057-0001&ChangeAction=SelectSubProduct

  VastaaPoista
 2. Aijaijaijai mitkä kengät!! Itsekin olen tosiaan voisiko sanoa jo 'vuosikaudet' metsästänyt täydellisiä yksilöitä ja parit tilannutkin, mutta eivät istuneet jalkaan. Nämä näyttävät kyllä kaikin puolin ihanilta!:)

  VastaaPoista
 3. AnnikA: Heiii eipä hassummat nuokaan!! Toisaalta kun ajattelee, niin nämä kauan havittelemani korot olisi varmaan sen verran kovassa käytössä, että mukavuus ja kunnon lesti on melkoisessa avainasemassa. Mutta onko ne tuon yli sadanviidenkympin arvoiset...? ;)

  Victoria: Sanoppa muuta!! Meinasinkin tulla vinkkaamaan sulle, kun näin sun postaaman ostoslistan :) Kiusaus alkaa kasvaa liian suureksi...ja Brandosilta tilattaessa se sovituskaan ei maksaisi mitään... ;)

  VastaaPoista
 4. No nyt ne löyty, kouluhommien keskeltä tietenkin! ;) Ihanilta kyllä näyttävät!

  VastaaPoista
 5. Miss M: Kuinkas muutenkaan ;))) Kummasti nuo kouluhommat usein ajaa tällaiset löytöjen äärelle :D Tilaukseen menivät ja pian nähdään onko yhtä ihanat jalassakin!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design