9.11.11

Kiireinen keskiviikko
Meikit nassuun ja menoksi! Tälle päivälle on paljon ohjelmaa. Koululla käyn pariinkin otteeseen,  kaupungilla  poikkean hoitamassa muutaman asian ja sitten on hommia täällä kotonakin. Illalla vielä jos ehdin jumppaan, niin olisin tosi tyytyväinen päivän aikaansaannoksiin :) Mitä parhainta päivää sinnekin!!

3 kommenttia:

 1. Moikka! Ihanaa blogi sulla, löysin tänne hiljattain ja olen jäänyt seurailemaan. Mitä muuten opiskelet?

  Ja mukavaa keskiviikkoa! :)

  Kerttu

  VastaaPoista
 2. Voisitko laittaa jotain perustietojasi itsestäsi johonkin postaukseen. Ikä, mitä opiskelet, missä olet töissä, missä asut.. Vaikea lukea blogia kun ei tiedä kirjoittajasta mitään.

  VastaaPoista
 3. Kerttu: Heippa ja tosi kiva kun kommentoit! :) Olet kovasti tervetullut seurailemaan ja jättämään viestejä jatkossakin :))) Niin, ja kiitos, ihana jos pidät blogistani!
  Opiskelen ammattikorkeakoulussa tradenomiksi. Työelämä on tässä välissä vienyt mukanaan ja nyt suoritan loppuun roikkumaan jääneet kurssit :)
  Mukavaa loppuiltaa Sinullekin!!

  Anonyymi: Ihan alkuun haluan kiittää kommentistasi ja "palautteestasi"! Enpä ollut tullut ajatelleeksikaan, että noilla mainitsemillasi tiedoilla olisi niinkään merkitystä. Harmi, että olet tietojen puutteessa kokenut blogin lukemisen vaikeaksi :/ Koitan saada aikaiseksi postauksen, jossa kerron ainakin vähän enemmän itsestäni :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design