11.11.11

My statements


Ylimmän rannekoruröykkiön ja alemman statement -kaulakorun hankin keskiviikkona Vilan Party Coctail -päivästä, kun kaikista tuotteista sai 15 prosentin alennuksen. Hopeanväristä helmikorua niin ranteeseen kuin kaulaankin olen havitellut jo kauan, joten tässä ne nyt tuli molemmat hankittua :) Ja huomenna on se kauan odotettu päivä, kun pääsen juhlimaan pikkujoulutunnelmissa kolmen ihanan naisen kanssa! :)))

7 kommenttia:

  1. Kauniita koruja!! :) Oikein ihanaa viikonloppua ja huomisia pikkujouluja toivotan jo nyt, sillä itse lähden viikonloppureissulle pohjoiseen, enkä pääse välttämättä koneelle. Sunnuntaina sitten taas lukemaan kenties juhlatunnelmistasi lisää? :))

    - Kristiina

    VastaaPoista
  2. Oooooh ihania!! Ottaisin mielelläni kotiin nuo kaunokaiset itsekin <3 Vilasta siis löytyy kivoja statementeja ;)

    VastaaPoista
  3. Kristiina: Mäkin tykästyin, jostain syystä kyllä enemmän tuohon ranneversioon :) Kaunis kiitos, ihanainen ♥ Ja erittäin ihanaa ja rentouttavaa reissua Sinulle!! Palataan sunnuntaina, toivottavasti kivojen kuvien kera ;)

    Cherry: Tästä löydöstä kuuluu kyllä kiitos Sinulle, Cherryseni ♥ Kun Vilalta tuli postia tästä alennus -päivästä, muistin sen sun ihanan ostoksen, ja kipitin katsomaan mitä meidän paikallisessa liikkeessa on tarjolla :) Ihanaa kun kerroit omasta inspiroivasta löydöstäsi :)))

    VastaaPoista
  4. Oi tosi ihanat! Sopii täydellisesti sinun tyyliisi!:)

    VastaaPoista
  5. Tykkään! Joskus enemmän on todellakin enemmän ja tämä pätee erityisesti statement-koruissa. :)

    VastaaPoista
  6. Löysin tänne Cherryn blogista ja ihastuin kovin blogiisi. Klikkasin itseni lukijaksesikin :)

    VastaaPoista
  7. Sofiina: Voi että, onpa kiva kuulla!! ♥ Vielä eilen kaulakoru ei päässyt käyttöön, mutta seuraavissa juhlissa ihan varmasti :)

    Varpunen: Mahtavaa! Toden totta, joskus näyttävät ja runsaat korut on todellakin paikallaan :)))

    Hanna: Vitsi miten hienoa! :))) Ihanaisen Cherryn lukijat ovat äärimmäisen lämpimästi tervetulleita tämänkin blogin puolelle ♥ ;) Tosi kiva, kun löysit tänne ja liityit lukijaksi!! Toivottavasti viihdyt mukana :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design