11.11.11

My statements


Ylimmän rannekoruröykkiön ja alemman statement -kaulakorun hankin keskiviikkona Vilan Party Coctail -päivästä, kun kaikista tuotteista sai 15 prosentin alennuksen. Hopeanväristä helmikorua niin ranteeseen kuin kaulaankin olen havitellut jo kauan, joten tässä ne nyt tuli molemmat hankittua :) Ja huomenna on se kauan odotettu päivä, kun pääsen juhlimaan pikkujoulutunnelmissa kolmen ihanan naisen kanssa! :)))

7 kommenttia:

 1. Kauniita koruja!! :) Oikein ihanaa viikonloppua ja huomisia pikkujouluja toivotan jo nyt, sillä itse lähden viikonloppureissulle pohjoiseen, enkä pääse välttämättä koneelle. Sunnuntaina sitten taas lukemaan kenties juhlatunnelmistasi lisää? :))

  - Kristiina

  VastaaPoista
 2. Oooooh ihania!! Ottaisin mielelläni kotiin nuo kaunokaiset itsekin <3 Vilasta siis löytyy kivoja statementeja ;)

  VastaaPoista
 3. Kristiina: Mäkin tykästyin, jostain syystä kyllä enemmän tuohon ranneversioon :) Kaunis kiitos, ihanainen ♥ Ja erittäin ihanaa ja rentouttavaa reissua Sinulle!! Palataan sunnuntaina, toivottavasti kivojen kuvien kera ;)

  Cherry: Tästä löydöstä kuuluu kyllä kiitos Sinulle, Cherryseni ♥ Kun Vilalta tuli postia tästä alennus -päivästä, muistin sen sun ihanan ostoksen, ja kipitin katsomaan mitä meidän paikallisessa liikkeessa on tarjolla :) Ihanaa kun kerroit omasta inspiroivasta löydöstäsi :)))

  VastaaPoista
 4. Oi tosi ihanat! Sopii täydellisesti sinun tyyliisi!:)

  VastaaPoista
 5. Tykkään! Joskus enemmän on todellakin enemmän ja tämä pätee erityisesti statement-koruissa. :)

  VastaaPoista
 6. Löysin tänne Cherryn blogista ja ihastuin kovin blogiisi. Klikkasin itseni lukijaksesikin :)

  VastaaPoista
 7. Sofiina: Voi että, onpa kiva kuulla!! ♥ Vielä eilen kaulakoru ei päässyt käyttöön, mutta seuraavissa juhlissa ihan varmasti :)

  Varpunen: Mahtavaa! Toden totta, joskus näyttävät ja runsaat korut on todellakin paikallaan :)))

  Hanna: Vitsi miten hienoa! :))) Ihanaisen Cherryn lukijat ovat äärimmäisen lämpimästi tervetulleita tämänkin blogin puolelle ♥ ;) Tosi kiva, kun löysit tänne ja liityit lukijaksi!! Toivottavasti viihdyt mukana :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design