13.11.11

Lauantai-illan tunnelmia








Eilisillan kuvasaldo jäi valitettavan niukaksi - taisi iloinen jälleennäkeminen näissä merkeissä ja ne perinteiset tyttöjen jutut  viedä niin mukanaan, ettei kameran olemassaoloa tullut oikein edes muistaneeksi :) Tuon kuvissa näkyvän mudcaken lisäksi me herkuteltiin maittavalla salaatilla, sipseillä, karkeilla ja poppareilla. Ne karamellinmakuiset uutukaiset osoittautui ihan kelvollisiksi, vaikka valmistamisen kanssa saa olla valppaana, ettei ne vaan ehdi kärtsätä! Ihanille tytöille kiitos ihanasta illasta ♥

10 kommenttia:

  1. Upea kattaus! Muistatko mistä nuo lautasliinapidikkeet on? Kauniita! :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis kattaus ja kauniit naisia, näytätte niin iloisilta. =) Meidänkin tyttöjenilta sujui leppoisissa merkeissä, syötiin ja juotiin, katseltiin leffaa ja juteltiin niitä näitä niinkuin asiaan kuuluu. ;)

    - Tiiu

    ps. Mistä tuon vieressäsi istuvan ystäväsi kaunis paita mahtaa olla? :)

    VastaaPoista
  3. Nanna: Kiitos! Serviettirenkaat on Pentikistä :) Niitä on ollut valikoimissa ainakin parina jouluna, mutta nytpä en osaa sanoa löytyykö ne tästäkin sesongista..

    Tiiu: Kiitoksia!! Ilta oli iloinen ja onnistunut :) Kiva kuulla, että teilläkin oli mukava tyttöjen ilta! Kuulosti juuri sellaiselta, kun niiden iltojen pitääkin olla ;)
    Voi että, nyt en kyllä tiedä mistä paita mahtaa olla! Voin kyllä kysäistä, ja laittaa sen myöhemmin tänne kommenttiboksiin :)

    VastaaPoista
  4. Heippa! Ovatko nuo korkeat viinilasit ( vai mikskä niitä kutsutaan :D ) iittalan? ja jos ovat niin muistatko niiden "nimeä"? :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Heissan! Korkeat viinilasit on Sagaformin, joskus muutama vuosi sitten lahjaksi saatu :) Ainakin Stockmann on myynyt merkkiä ja sitten kai jotkut sisustusliikkeet :)

    VastaaPoista
  6. Tiiu: Siitä paidasta vielä.. Eli se on H&M:n valikoimaa! Kyseinen paita on ostettu Kööpenhaminan lentokentältä, mutta niitä saa ainakin joissakin väreissä nettikaupasta ja varmaan ihan myymälöistäkin :)

    VastaaPoista
  7. Voi että miten kauniisti katettu pöytä! Sulla on muutenkin todella kaunis koti, jotenkin raikas ja rauhallinen :)

    VastaaPoista
  8. iii: Aww kaunis kiitos!! ♥ Niin ihania sanoja, että menee ihan sanattomaksi :))) Joudun nyt siis vaan toistamaan itseäni ja sanomaan vielä kerran: kiitos!!! :)

    VastaaPoista
  9. Okei, kiitos tiedosta! =) haha, olipas kuitenkin pakko mennä sinne H&M:n nettikauppaan ja klikata musta ja nude pusero tulemaan! ;)

    - Tiiu

    VastaaPoista
  10. Tiiu: Eipä kestä! Paita on kyllä kaunis, joten en ollenkaan ihmettele, että laitoit tilaukseen ;)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design