13.11.11

Koti vieraita vaille valmis












Kuten pari päivää sitten mainitsin, tein muutamia pikkuisia muutoksia kotiini vaihtamalla joidenkin juttujen paikkaa, uudistamalla tyynynpäällisiä ja lisäämällä kynttilöitä. Tällaiselta täällä siis näytti eilen illalla, kun odottelin tyttöjä saapuviksi :)

14 kommenttia:

  1. Tosi ihanan näköinen sisustus :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis koti sulla. :) Saisko jonkun kodinesittely-postauksen, mis ois just olkkari, keittiö, kylppäri, makuuhuone jne...?

    ps. Ne Sweet Caramel popparit oli ihan ok, mut kyl mä kallistun enemmän niitten voinmakuisten puoleen. ;)

    -Tiiu

    VastaaPoista
  3. Sun koti on kyllä niiin kaunis! Jotenkin harmoninen ja semmonen missä ei varmaan olis koskaan pahalla päällä :)) Sun pitäis ehdottomasti perustaa sisustuspuoti ja olis kyllä näyteikkuna aina vimpan päälle :)

    VastaaPoista
  4. Ihanan puhdas ja silti luonnollinen värimaailma. Tykkään todella!

    VastaaPoista
  5. Pari viikkoa olen tätä blogiasi lukenut ja ihastuin heti. :) Pukeudut kuten minä, sisustustyyli on samanlainen kuin minulla! Kiva saada vinkkejä myös omaan kotiin. heti pitää kysyäkin, että mistä olet nuo keittiön laskosverhot hankkinut? Olen etsinyt vaikka mistä, mutta meidän ikkunaan (160cm) ei tahdo mistään löytyä!! :(( -Maeri-

    VastaaPoista
  6. On kyllä niiiin kaunista, että täällä kateudesta vihreänä saa katsella kuvia! :))

    - Kristiina

    VastaaPoista
  7. Tiia: Kaunis kiitos!! :)))

    Reetta: Ihana kuulla! Kiitos :)

    Tiiu: Kiitoksia! Itse asiassa olen esitellyt keittiön ja makuuhuoneen vähän aikaisemmin :) Löydät ne tuolta sivupalkista Tunnisteista, kohdasta Koti. Voin kyllä jossain vaiheessa tehdä sellaisenkin postauksen, johon sisällytän kotini kaikki huoneet :)
    Popparit oli mustakin ok, mutta ei niistä mitään uutta lempparia kehkeytynyt ;)

    Cherry: Iso kiitos, kaunokainen ♥ :) Voi kyllä tämä koti saa osansa ainakin mun pahoista päivistä!! ;) Vaikka kyllä se on kiva, jos koti on aidosti sellainen paikka missä pääasiallisesti viihtyy :))) Vitsi kun tuo sisustusliikehaave joskus toteutuisi... ;)

    Varpunen: Kiitos kauniista sanoistasi!! Tosi kiva, että tykkäät :)))

    Maeri: Ihanaa kun jätit viestin ja ilmoitit itsestäsi! Uusien lukijoiden kommentteja on aina niin kiva saada :) Niin nuo verhot.. Mä sain viime syksynä sellaisen vision näistä ja päätin kertaheitolla tekeväni ne itse :) Eli hain kangaskaupasta 150 cm leveää kangasta niin paljon, että se riitti saumankäänteineen ikkunaan leveyssuuntaan (Sinun tapauksessa varmaan 170 cm olisi sopiva mitta). Kangas siis periaatteessa on ikkunassa sivusuunnassa. Ylös ja alas ompelin sellaiset käänteet, että yläreunaan menee verhotankoon ja alareunaan mahtuu noin 3 cm leveä rima, jonka hain ihan perus "rautakaupasta". Rima pitää alareunan suorassa ja jämäkkänä, kun sen kääntää rullalle. Nauhat ostin sisustusliikkestä, ja ne on siis vain sidottu sopivan mittaisiksi lenkille koko verhokomeuden ympärille :) Apua tulipas pitkä ja monimutkainen sepustus.. Kysy vaan vielä, jos en osannut selittää oikein :)

    Kristiina: Höpsistä, ei tämä mun koti nyt niin kummoinen ole.. :))) Vallan hämilleen vetää noin ihanat kommentit!! Kaunis kiitos, Kristiina! ♥ :)

    VastaaPoista
  8. Okei, kiitti enpäs tajunnut tuota tsekata. Siispä katselen vanhat postaukset ensin! =)

    - Tiiu

    ps. Joko ne Nellyn kenkäihanuudet on tulleet? ;)

    VastaaPoista
  9. Tiiu: Käy ihmeessä kurkkaamassa! :) Makuuhuone on tosin jo vähän muuttunut tuon postauksen jälkeen, joten se uusi koti-postaus kaikkine huoneineen voisi olla paikallaan ;)
    Ei ole kenkiä vielä kuulunut!! Malttamattomana odotan, varmaan ihan lähipäivinä saan ne sovitettaviksi ♥ :)

    VastaaPoista
  10. Taru voisko sua ja Tuuliaa palkata sisustussuunnittelijaks ?!?!?! :D sit kun meen kämppä on siinä vaiheessa :D ihastelen aina niin teen makua!! : )

    t.anette : )

    VastaaPoista
  11. anette: Hahhaa :D Tästä pitää ehdottomasti neuvotella! ;) Ja hei ihana kuulla, että tykkäät meidät tyyleistä <3 :)))

    VastaaPoista
  12. Unelmakoti<3
    Varsinkin nuo teidän ihanat keittiöntuolit veivät sydämeni. =)

    VastaaPoista
  13. RagDoll: Voi vitsi, kaunis kiitos!! Itse sitä aina näkee niin paljon parannettavaa.. :) Tuolit oli mun pitkäaikainen haave, jonka sain vihdoin toteutettua loppukesästä :) Ne on kyllä kivat!
    Ps. Sinullahan on ihana blogi!! Lisäsin heti omalle listalleni :)))

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design