20.11.11

Koti-ilta







Näissä tunnelmissa vietin eilistä iltaa täällä kotioloissa. Olipa ihana pitkästä aikaa jättää juhlat muiden juhlittavaksi, vetäistä villasukat jalkaan ja olla ihan hissukseen :)

5 kommenttia:

  1. Oikein ihanat tunnelmat ovat näyttäneet olleen :)

    VastaaPoista
  2. Todellakin, ihanan tunnelmallisia kuvia! Tulee heti sellanen fiilis että tekee mieli sytyttää kynttilät ja kömpiä viltin alle. :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis tunnelma näissä kuvissa. :)

    - Tiiu

    VastaaPoista
  4. Heips :) Mulla on muuten justiin samanlaiset nuo kaikki kynttiläkipot ku sulla kuvissa! :D ja itseasiassa samanlainen karkkikippokin, mun kipossa vaan lukee "sweets" :)jopas sattu :>

    VastaaPoista
  5. Tiia: Sitä se kyllä olikin :))) Saas nähdä millainen kotihiiri musta vielä kuoriutuu, kun illat entisestään pimenee ja kylmenee.. Malttaako täältä kotoa kynttilänvalosta enää lähteä minnekään! ;)

    Julia: Hei kiitos, ihana kuulla!! Tästä mun illasta puuttui se pehmoinen viltti, mutta onneksi ystävän seura lämmitti ihanasti :)))

    Tiiu: Kaunis kiitos, ihana ♥ :)))

    Suski: Heippa ja kiva kun jätit kommentin :) Hei mahtavaa!! Kynttiläkippoihin olen ollut hirmutyytyväinen ja tuo lahjaksi saatu karkkikippo on kanssa todella kiva :) Se on niin sopivan kokoinen, että siinä voi helposti laittaa tarjolle muitakin juttuja kuin vaan karkkeja :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design