20.11.11

Lempparituotteeni

Jokunen aika sitten iki-ihana Cherry ehdotti, että tekisin postauksen lempparituotteistani :) Tässä on nyt tämän hetkiset suosikkini. Innostun aika helposti uusista tuotteista ja tykkään kokeilla kosmetiikkaa etenkin ystävien suosittelemana, joten vannon vain melkoisen harvan tuotteen nimeen. Viime aikoina olen tosin pyrkinyt enemmän siihen, etten kovin helposti lähtisi hyvää vaihtamaan, jos sellaisen olen kerran löytänyt ;)

 Tämä on uusin hankintani. Sain erään lehden mukana näytteen tästä Cliniquen Even Better -meikkivoiteesta ja ihastuin ikihyviksi. Voide on kevyt, mutta tasoittaa tosi hienosti ihon epätasaiset sävyt.

 Lumene Ihon Sävyn Heleyttäjä on kuulunut suosikkeihini parin vuoden ajan.
Nyt se ei vaan taida näin sävytettynä olla enää saatavilla.
Toistaiseksi kokeilemieni peitevärien ykkönen on ollut  tämä Make Up Storen purnukka, jossa on kolmea eri sävyä. Niitä sekoittamalla saa aina tarvitsemansa tummuusasteen.

Aurinkopuuterini on H&M:n. Sipaisen tätä vain otsalle ja poskiluiden alle,
jossa tämä edullinen tuote ajaa kyllä asiansa.
 Nyt sille on ikävä kyllä käynyt näin :P

Nyt päästiin siihen tuotteeseen, jota en kyllä vaihda.
Maybellinen Volum Express -ripsiväri on ihan huippu!

Valkoisella kajalilla on omassa meikissäni olennainen osa. "Väritän" sillä liikkuvan luomen ja tasoitan sen sormella. Sen päälle sivelty vähän huonompipigmenttisempikin luomiväri pysyy ihan koko päivän :)
Toisin sanoen; köyhän naisen luomiväriprimer ;)

Niin ikään Make Up Storelta löytyy paras kohtaamani eyeliner. Tämä kakkuversio on ollut minulla jo vuosia ja loppua ei näy vieläkään :) Ehdottomasti hintansa arvoinen!

Huuliin käytän vain kiiltoja. Useiden yritysten jälkeenkään en tahdo osata käyttää huulipunia.
Dermosilin ja Lumenen yhdistelmä on tällä hetkellä lempparini :)

Kasvojen puhdistuksen suhteen olen varmasti eniten häilyväinen. Purkki vaihtuu eri merkkiin varmasti joka kerta edellisen loputtua. Nyt mennään tällä superedullisella Erisanilla.
Kuorinan teen tällä Lumenen kelpotuotteella n. kerran viikossa.

Kosteutuksen roolin täyttää tällä hetkellä The Body Shopin Vitamin E -sarjan tuotteet. Oikein hyviä, vaikka talveksi on hankittava astetta tuhdimpi päivävoide. TBS:n hamppuvoide olen todettu toimivaksi talvituotteeksi, joten saattaapi olla, että siihen taas kallistun :)

Ruskettavia tuotteita käytän ihan vuoden ympäri. Kesällä huomattavasti vähemmän, mutta kyllä nämä kaverit silloinkin kaapista löytyy. Doven Summer Glow on oikein toimiva perustuote ja kun on juhlat tiedossa, panostan vielä näillä L'Oréalin kuivasumutteilla.

En nyt tiedä, tuliko tästä yhtään sellainen kuin lempparikosmetiikka -postaukset yleensä on.. Olen vähän huono tällaisissa, kun en ole niin hyvin perehtynyt näihin meikkiasioihin. Ja sitten vielä sekin, kun niitä ehdottomia lemppareita on loppujen lopuksi niin vähän. Toivottavasti saitte kuitenkin edes jotain irti tästä :)

5 kommenttia:

 1. Hei,
  Missä kaupungissa/päin Suomea sijaitset?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Heipähei! Asun Länsi-Suomessa :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on kans tällainen setti, purkki sieltä, toinen täältä, koska tykkään kokeilla eri tuotteita ja tosiaan, jotkut edullisetkin tuoteet ovat ihan hyviä! Kiva kun teit tän, saa näistä aina vinkkejä :)

  Ootko jo valinnut nudet korkkarit muuten?

  VastaaPoista
 4. Miss M: Niinpä! Mahtaakohan sitä koskaan malttaa hankkia esim. kasvojenpuhdistus -settiä samalta merkiltä? :) Tosi kiva kuulla, että sait tästä jotakin irti :)))

  Kahden kappaleet erilaisia nudenvärisiä korkkareita on nyt tulon päällä postissa! Ekat versiot meni vaihtoon tyystin väärän koon vuoksi ja nyt sitten jännätään onko tuo seuraava koko sopiva :) Kengät on varmaan perillä loppuviikosta, niin laitan ilman muuta niistä sitten postauksen :)))

  VastaaPoista
 5. Tää oli tosi kiva, kiitos kun jaksoit toteuttaa :) Näistä on kiva huomata, että toiset käyttää samoja juttuja, kuin itse tai sitten vastaavasti saa uusia vinkkejä!

  Tuota Lumenen heleyttääjää tuntuu moni käyttävän, mutta omasta pussista se ei ole vielä koskaan löytynyt. Ehkä ens kesänä!

  Ripsari on ollut mulla monta vuotta tuo sama, mutta välillä edelleen kokeilen muitakin. No, nyt olen ollut puoli vuotta pidennysten kanssa, joka on kyllä kaikkein kivoin vaihtoehto, mutta paljon kalliimpi, kuin yksikään ripsiväri.

  Tuota eyelineriä pitäisi kyllä testata! Tosin se vaatisi muutaman kuukauden opettelun ennen kuin alkaisi sujua hyvin ;)

  Rusketukseen multa löytyy kans toi Dove ja Loreal on ollut ostoslistalla ties kuinka kauan, mutta en ole vielä kotiin asti saanut kannettua :) Olis kyllä fiksua vähän päivettää itseensä talven juhlia varten!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design