18.11.11

Fredagens







Neuletakki Zara - Toppi GT - Leggingsit GT - Huivi1 H&M - Takki H&M - Huivi2 Seppälä - Saappaat Nelly.com

Niinkuin näkyy, olen nyt siirtynyt villakangastakkiin. Ei tuolla tahdo enää syystakilla pärjätä. Kävin ostamassa niitä herkkuja valmiiksi kaappiin, niin ne on siellä sitten odottamassa tätä ja huomista iltaa varten :) Ajattelin lisäksi leipoa pitkästä aikaa sämpylöitä. Neljän Tähden Illallisessa oli sellainen ohje, jonka voi tehdä jo edellisenä iltana jääkaappiin odottamaan ja sitten vaan aamulla pyöräyttää sämpylöiksi ja uuniin paistumaan.
Pian lähden salille testaamaan CXWorxin. Jännittää!! :)

7 kommenttia:

  1. Oi,ihana asu, jälleen kerran! =) Sun hiukset on nätisti näissä kuvissa. Ja noi saappaat näyttää tosi upeilta, saisko niistä tarkempaa kuvaa? ;)

    - Tiiu

    ps. Piditkö ne elloksen nilkkurit? =)

    VastaaPoista
  2. Mikäs se tuommoinen CXWorxi on? :)

    VastaaPoista
  3. ihana asu, ja oot saanu ylipolvensaappaat näyttämään hyviltä, missä ei kovin moni onnistu! :)

    VastaaPoista
  4. Heips! Oon jonkin aikaa tässä seuraillut sun blogia, ja tykkään kyllä kovasti! Nää sun asukokonaisuudet kolahtaa muhun:)

    VastaaPoista
  5. Kiva asu ja HEIJASTIN; hyvähyvä ;)
    T. Tiina:)

    VastaaPoista
  6. Kiva asu :) Näyttää mukavalta päällä, mutta myös tyylikkäältä :)

    VastaaPoista
  7. Tiiu: Kiitos ihanuus!! :) Hei joo, koitan vaikka ensi viikolla saada paremman kuvan noista saappaista :) Ja niiden kiilakorkojen kohtalo pitäisi päättää tänään! Olen edelleen kahden vaiheilla, mutta tällä hetkellä enemmän kallistumassa palautuksen puolelle... ;)

    Nanna: CXWorx on puolituntinen keskivartaloon kohdistuva sikatiukka treeni!! Pitkiä ja piinallisia vatsalihasliikkeitä, raskasta pepputreeniä, ja selkäkin saa osansa. Ihanan kamalaa! :D

    Anonyymi: Voi että, kiitoksia paljon!! Jepulis, tiedän mitä tarkoitat ;) Ylipolvensaappaissa menee helposti huonon maun puolelle :)

    Julia: Heippa ja onpa hurja kiva, että olet tänne löytänyt ja seurailemaankin jäänyt! :))) Ihanaa, kun sieltä ruudun toiselta puolen löytyy samanhenkisiä ihmisiä :) Toivottavasti viihdyt mukana jatkossakin!

    Tiina: Kiitos!! Ja kyllä, heijastin ja pyörävalo on IHAN ehdottomia! :)))

    Nirso: Kaunis kiitos :))) Tosi kiva, kun jätit kommentin :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design