28.10.11

Puhtaat lakanatJokaperjantaiseen tapaan tässä taloudessa siivotaan tänään :) Kunnon menomusiikit soimaan ja imuri tanssikaveriksi! Mopilla lattia kiiltäväksi, kaikki turha piiloon kaappeihin, pölyt pois ja tiskit koneen pyöritettäväksi. Kaiken kruunaa puhtaat, hyvältä tuoksuvat lakanat :)

3 kommenttia:

 1. Oi, arvostan tuommosta, että joku jaksaa joka viikko siivota! Itse käyn niin tuulella, että saatan yhtäkkiä saada siivouspuuskan eikä koskaan tiedä milloin se tulee ;) Yleensä siivoan vähän sieltä ja täältä, toisena päivänä jostain muualta. Tavaroita siirtelen kokoajan takaisin paikoilleen, kun mies ei selvästikään ymmärrä, ette niitä tarvi levitellä :D

  Ihanaa viikonloppua sinulle, löysin blogisi eilen ja tykästyin! :)

  VastaaPoista
 2. Itselläni siivouspäivä sattuu sille päivällä kun arkena on vapaapäivä. Jos ei arkivapaata ole, siivoan sitten joku ilta kun siltä tuntuu :) Olet reipas! ;)

  VastaaPoista
 3. Cherry: Tuo olisikin niin paljon kätevämpää, kun siivoaisi noin pikkuhiljaa, niin ei tartte kerralla tehdä niin paljoa! Mulla tämä on kai enemmänkin sellainen tapa - perjantaisiivouksesta tulee niin viikonloppufiilis, etten varmaan osaisi enää vaihtaa vapaalle ilman sitä ;)
  Onpa ihanaa kun löysit tänne ♥ Kävin kurkkaamassa Sinun blogiasi, ja se päätyi kertaheitolla omiin suosikkeihini :) Kaunis ja inspiroiva blogi :) Oikein mukavaa viikonloppua Sinullekin, Cherry!

  iii: Fiilispohjalta siivoilu on just hyvä tapa :) Siivous on vähän sellanen juttu, ettei siitä tule mitään, jos ei itsellä ole tarvetta saada paikkoja siistiksi ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design