27.10.11

Palautukseen vai pitoon?


Postipate toi pari päivää sitten Nellyltä tällaisen mekon. Tai mikä lie toppi hän nyt onkaan. Paketista otettuani ihastuin suunnattomasti, mutta sitten iski epävarmuus. Näyttääkö tämä ihan yöasulta? Kääk. Sanokaas tekin nyt jotakin. Palautukseen vai pitoon? :)

Postaus sisältää mainoslinkin.

11 kommenttia:

 1. Pitoon! Kun vois ittekin tommosta pitää... :P

  VastaaPoista
 2. Pitoon ehdottomasti :) Sopii älyttömän hyvin sulle ja ei todellakaan näytä miltään yöhepeneeltään.Kannat sen tosi hyvin,jollakin toi voisin näyttää hieman "horahtavalta" mutta sun päällä se on musta elegantti ja ihanan tyttömäinen.

  VastaaPoista
 3. Pidät todellakin, sopii todella hyvin naiselle :)

  VastaaPoista
 4. This is a nightgown ? Great look :)

  VastaaPoista
 5. mulle tulee kyllä vähän yöasuvibat +yläosasta toi musta kohta näyttää rintsikoilta, ja toisaalta näyttää et rintsikat on noi mitkä tulee ton mustan alta:D yöasuna toi olis kylläkin täydellinen!

  VastaaPoista
 6. Jotain tyylikkäämpää tyylikkäälle nuorelle naiselle, mun mielestä :) Jotenkin söpö, mutta liian babydoll kuiteskin.
  T.Tiina:)

  VastaaPoista
 7. Micaela: Tämän mekon kohdalla alan epäilee voiko tätä pitää yhtikäs minkäänlainen ihminen... :D

  AnnikA: Kiitos kommentistasi ja sanoistasi! :) Tämä mekko taitaa olla aika hankala tapaus ja mennään hienon hienolla rajalla mitkä fiilikset tästä asusta tulee.. Vaikeeta!! :D

  Elisabete: Kiitos vastauksestasi! Olen kyllä niin ihastunut tähän mekkoon, etten tiedä pystynkö sitä enää palauttamaan ;)

  Pimenava Yana: Well actually this is a party dress :) But my concern was whether it looks like a nightgown :D I made this post to ask what people think - should a keep it or return it :)

  Anonyymi: Ymmärrän pointtisi :) Rintaliivejä tuo yläosa tosiaan hieman muistuttaa, mutta toisaalta tuo pitsiosuus on se mekon paras osa.. :)

  Tiina: Voi että :) Söpö mekko on munkin mielestä, mutta mutta... Jokin tässä vieläkin häiritsee. Onneksi mulla on vielä miettimisaikaa, ennenkuin palautusaika menee umpeen ;)

  VastaaPoista
 8. Pidät ehdottomasti! Yhdyn aiempaan kommenttiin, jonka mukaan jonkun muun päällä voisi näyttää mauttomalta, mutta ei sun. Kumpa mullekin istuis kaikki vaatteet noin hyvin ku sulle! :)

  t, Suidepuide

  VastaaPoista
 9. hothothot..pitoon!

  VastaaPoista
 10. Oi minusta tosi ihana! Aika rohkea, mutta illanviettoon sopii kivasti. Toivottavasti pidit tämän :)

  VastaaPoista
 11. Sofiina: Asteen rohkea kyllä, mutta kyllä sen tuonne yöelämään uskaltautuu päälleen laittamaan ;) Mekko jäi pitoon ja on jo päässyt ulkoilemaankin!! :)))

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design