13.2.14

So far so good

Heippa! Tarkoituksena ei ollut viettää minkäänlaista taukoa, mutta sellainenhan tässä pääsi puolihuomaamatta muodostumaan. Päivät ovat seuranneet toisiaan hyvin samanmoisella kaavalla eikä mitään hirvittävän jännittävää ole kertakaikkiaan tapahtunut :D Monta kertaa olen ollut aloittamassa postausta milloin mistäkin aiheesta, mutta unohtunut sitten jonkin sarjan tai kirjan syövereihin. Kohtalaisen kiltisti olen siis noudattanut lääkärin ohjetta pysytellä makuuasennossa - mitä nyt pari kertaa käynyt pikaisella pyrähdyksellä jossakin ihmisten ilmoilla pysyäkseni edes jollain tasolla järjissäni ;)

Viime viikolla oltiin jälleen tarkistuttamassa tilanne äitiyspolilla, ja pelkäsin tuota käyntiä sanoinkuvaamattoman paljon! Olin lähes varma, että tilanne on huonontunut ja joutuisin sisälle sairaalaan. Helpotus oli melkoinen, kun saimme kuulla, että kaikki on pysynyt ennallaan ja lepo on tehnyt tehtävänsä :) Pojalla on masussa kaikki hyvin, hän on kasvanut käyrien mukaisesti ja on nyt painonsa puolesta jo reippaasti kilon paremmalla puolen.


Seuraava käynti on jälleen parin viikon kuluttua, jos mitään radikaalia ei ehdi tapahtumaan ennen sitä. Voitte varmasti uskoa, että täällä pitää koko lähipiiri kädet kyynerpäitä myöden ristissä, että pikkukaveri pysyisi masussa edes sinne viikolle 33 asti, niin ei tarvitsisi lähteä Turkuun asti synnyttämään!

Kaunis kiitos kaikille vointiani tiedustelleille - ei ollut ollenkaan tarkoitus huolestuttaa! Täällä on toistaiseksi kaikki siis hyvin ja toivotaan, että samalla linjalla saataisi vielä jatkaakin :)

Ja hei, se on taas perjantai huomenna! Siispä mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille :)

10 kommenttia:

 1. Hyvä, että kaikki on kunnossa! ♥ Ihanaa (loppu-)odotusaikaa, äläkä missään nimessä stressaa liikaa tilannetta! Kaikki menee hyvin, kun otat rennosti ja poju kasvaa vahvaksi ja terveeksi. ♥

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiiu ♥ Joo täytyy yrittää olla turhaa stressaamatta ja ottaa päivän kerrallaan :) Ei siitä varmasti haittaa ole, jos tosiaan pystyy pitämään mielen positiivisena! ;))

   Poista
 2. Oooh onpa sun masu kasvanut, ihana! (:

  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih aika pallo se alkaa kyllä olemaan ;)

   Poista
 3. Kiva kuulla, että kaveri vielä matkassa! Toivottavasti pysyykin vielä jonnin aikaa! On sun masu kyllä niin siro. Terkuin, jättimasu. (Sain just eilen kampaajalta kommentin, että ootko vieläkin töissä??) Hyvää ystävänpäivää!! <3

  Terkuin,
  Micsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä samaa toivotaan täällä! Heh ei tuo pallo aina niin sirolta tunnu - kaikki sisuskalut tuntuu olevan ihan lysyssä ja välillä ahdistaa niin mahdottoman paljon :D Mut sulla on kyllä komea masu, ja kohtahan sä saatkin jo jäädä kotiin :))

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niinpä! Nyt vaan tosiaan toivotaan, että sama meininki jatkuisi mahdollisimman pitkään ♥ :)

   Poista
 5. Mukava kuulla!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design