15.2.14

Keväinen kokonaisuus

1.  Bleiseri | 2. Toppi | 3. Laukku |
4. Farkut | 5. Kello | 6. Huivi | 7. Ballerinat

Kun oma pukeutuminen noudattaa tällä hetkellä pääasiallisesti tylsää ja epäesteettistä huppari/lökähousu -linjaa, olen kehitellyt mielessäni melkoisen huikeita idiksii kevään pukeutumista varten ;) Nettikauppojen alati lisääntyvää kevätvaatevalikoimaa tulee selailtua harva se päivä ja silmiin on osunut vaikka minkämoisia ihanuuksia! Kokosin nyt tähän kollaasiin muutamia kulmakiviä, joista toivoisin oman vaatekaappini koostuvan sitten, kun aurinko alkaa taas lämmittää (ja masutyyppi on saatettu turvallisesti tälle puolen maailmaa) :)

Havittelen siis vaaleita sävyjä ja rentoa tyylikkyyttä. Toivon, että saisin vihdoin käyttöön nuo kaapissa jo parin vuoden ajan majailleet bleiserit, joita en vain ole osannut yhdistää arkipukeutumiseeni. Ehkäpä tänä keväänä olisi niiden aika? :) Tilausta olisi myös uusille rikotuille farkuille ja nudeille ballerinoille. Lisäksi olen onnistunut menettämään sydämeni täysin tuolle upealle By Malene & Birger - laukulle! Tuossa laukkua peittävässä kuosissa on jotain, mitä havittelen kovasti myös kodin sisustukseen :)

Ollaankos siellä jo kehitelty listaa kevään hankintoja varten? :)


Postaus sisältää mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

 1. Ihania juttuja olet löytänyt kollaasiin. :-) Minulla olisi tarkoitus käydä vaatehuone läpi, niin voisi alkaa miettimään keväthankintoja... ;-)
  Ihanaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin fiksua kartoittaa ensin mitä kaikkea omasta kaapista löytyy, ja vasta sitten miettä mahdollisia hankintoja! :) Mä olen kanssa karsinut tässä alkuvuoden aikana omaa varastoa myymällä turhan kauan hyllyjen täytteenä majailleita yksilöitä, joten nyt voi hyvillä mielin hankkia muutamia tarkoin valittuja ihanuusjuttuja tilalle ;)

   Poista
 2. Ooh, ihana asu! Pistäisi sitten heti päälleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sielläkin tykätään! :)

   Poista
 3. Tuo asu on ihana ja todella kivat "värit" =) Itse ihastuin myös tuohon laukkuun. Siis niin ihana, apua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, tuo laukku on vähän turhan ihana! :D Niin helposti voisin nähdä tuon useammankin asun täydentäjänä käsipuolessa keikkumassa... ;))

   Poista
 4. rakastuin tuohon 2. olevaan toppiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin ihana! Eikä muuten ollenkaan pahan hintainen :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design