13.12.13

Pientä puuhastelua



Yllättävän nopeaan tahtiin vierähtivät nämä muutamat lepuuttelupäivät kotona - nyt ollaan jo viikonlopussa! :) Kaikkea pientä tässä on tullut puuhasteltua, enkä itse asiassa edes ehtinyt tarvitsemaan ylimääräistä viihdykettä sarjamaratonien muodossa. Hyvä niin :)



Kaupunkiin tekemäni fysioterapiareissun yhteydessä kipaisin hakemassa pari juttua, joita olin pyöritellyt mielessäni hetken aikaa. Toinen niistä oli tämä pikkukaverimme ihka ensimmäinen oma kirja :) Paikallisessa kirjakaupassa oli muutama vaihtoehto, johon voisi kirjata talteen uuden tulokkaan ensimmäisiä muistoja, mutta mielestäni tämä kotiin kiikuttamani yksilö oli ehdottomasti ylitse muiden.

Kirja on jaoteltu kätevästi erilaisiin osioihin, se on kuvitettu todella kauniisti ja kaikelle tärkeälle pikkutapahtumalle on oma paikkansa :) Tätä voin lämmöllä suositella ihan kaikille vastaavaa kirjaa harkitseville! Ja ps. Olisihan tuo aika ihana joululahjakin tulevalle äiti -ihmiselle ;)


Toinen kaupunkireissulta mukaan nappaani asia oli nämä lankakerät sukkapuikkoineen. Tarkoituksenani olisi vihdoin ryhtyä tuumasta toimeen, ja kutoa omin kätösin jotain pientä tulokkaallemme :) Ette muuten usko, miten paljon mua just nyt harmittaa, että yläasteella kutomani vauvan neulepaita joutui todella harmillisen ryöväyksen kohteeksi koulun käsityönäyttelyssä :( Miten ihanaa oiskaan ollut antaa omalle ensimmäiselle lapselle käsityö, millä jo siinä vaiheessa olisi ollut suunnaton tunnearvo. Joten iso BUU sinulle, joka paidan vajaa 20 vuotta sitten varastit! :P


Jotain herkkuakin väkersin viikonlopun iloksi:)
Ja siksi, että aina on hyvä syy leipoa, koska jossakin on tänäänkin jonkun synttärit ;)

Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua! :)

10 kommenttia:

  1. Suloinen vauvakirja, kätevä kierrevihkotyyli! :) Mitä ajattelit kutoa pienelle? :)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo kierrevihkotyyli on ehdottomasti plussapuoli myöskin - kestää varmasti selailua paremmin :) Ajattelin aloittaa sellaisista helpoista sukista, ja jos niistä tulee valmista (ja jos ehdin), meinasin yrittää uutta paitaa :)

      Poista
  2. Meillä on kanssa tuo vauvakirja. Se on aivan ihana!! Muistan aikanaan etsiskelleeni sopivaa kirjaa ja tuo oli ylitse muiden. Tosin silloin oli jokapaikasta myyty loppuun suomenkielinen versio joten netistä jouduin tilaamaan. Suloista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että kirja on miellyttänyt jo kokenuttakin käyttäjää! :) Oon kyllä itsekin kovin tykästynyt tuohon opukseen ♥ Kiitos, ja ihanaa alkavaa viikkoa Sinulle :)

      Poista
  3. Voi ei tuo tarina yläaste ajoilta! Voin uskoa että harmittaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta :/ Mutta koitan nyt korvata menetyksen uusilla väkerryksillä :))

      Poista
  4. Heippa
    Mistä kirjakaupasta löysit tuon Kulta pieni -kirjan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips, kirja löytyi Suomalaisesta Kirjakaupasta :)

      Poista
  5. Hih.. onpa niin hauska huomata, miten samat hankinnat sielläkin on ajankohtaisia; viikonloppuna kävin itsekin kirjakaupassa pohdintaa siitä, minkä kirjan valitsen meidän pikkuisen ensimmäiseksi kirjaksi ja päädyin samaan. Aivan ihana! Ja suunnitelmissa on myös tehdä omin kätösin jotain tulokkaalle, ehkäpä jonkinlainen kevyempi peitto vaunuihin.. :)

    Uudempaan postaukseen kommentoiden myös tässä samalla; oikein paljon tsemppiä tulevaan ultraan! Itselläkin se parin viikon päästä edessä ja aina sitä jännittää ultraan tai neuvolaan mennessä, että onkohan kaikki hyvin. Hauska silti päästä näkemään, miten paljon pikkuinen onkaan kasvanut viime kerrasta. Ei jaksaisi millään odottaa!<3 -Tanja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi onpa kivaa! :) Ja hei tuo peitto kuulostaa myöskin hyvältä idealta! Se voisi olla ehkä vähän helpompi tällaiselle ei niin aktiiviselle näpertäjälle ;)

      Kiitos tsempeistä! Juuri samanmoisissa fiiliksissä ollaan täälläkin - on niin hienoa päästä kurkistamaan sitä mahtavaa kasvua ja kehitystä ♥ Ollaan me niin onnekkaita, vai mitä? :))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design