12.12.13

Jouluinspistä

Kuvat.


 Joulu lähestyy vinhaa vauhtia vaikka ulkona vallitseva säätila ainakin täällä rannikon tuntumassa antaa ymmärtää jotain ihan muuta :P Yritän kuitenkin pitää tiukasti kiinni saavuttamastani joulufiiliksestä, ja avukseni olen tietysti ottanut ystävämme Pinterestin :) Sivusto on tulvillaan toinen toistaan hienompia ja säväyttävämpiä joulukuvia, joista kokosin tähän kollaasiin vain miniriikkisen murto -osan. Tänä vuonna suurta osaa koristeluissa näyttäisi esittävän (erityisesti mustat) tähdet, oksat sekä minikuuset rouheissa purkeissaan. Kaikki nämä miellyttävät ainakin omaa silmääni suunnattomasti, ja onpahan näistä jotakin tekeillä myös omaan joulukotiin :)

Millaiselta teidän joulu näyttää tällä kertaa?

2 kommenttia:

  1. Mulla on valkoinen ja harmaa joulu sisustuksen suhteen. Vierastan todella paljon punaista tai vihreää. Ostin meille viime viikolla valkoisen tekokuusen 90cm, aivan upea <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiiii kuulostaapa hyvältä!! Voin uskoa, että kuusi on upea ♥ Silmäilin sellaista itsekin kaupassa, mutta vähän epäilen mahtaako mies lämmetä ajatukselle valkoisesta kuusesta... ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design