22.7.13

Linum Sense


Kodin remontoiminen on siitä haastavaa, että hommassa saa olla melko tarkkana, ettei koko paketti lähde aivan lapasesta ;) Helposti sitä alkaa rönsyilemaan ja kotia tekisi mieli uudistaa sitä viimeistäkin nurkkaa ja soppea myöden. Itse olen ollut aika huono pitämään suitsia kurissa ja niinpä kaikenlaista pientä uudistusta on tullut kehiteltyä :)


Eräs ihastuttava lisä kodissamme on nämä pehmoiset, orgaanisesta puuvillasta valmistetut Linum Sense -pyyhkeet. Tykkään näistä erityisesti juuri niiden pehmeyden ja keveyden vuoksi. Mikäs sen ihanampaa kuin kuivatella rentouttavan saunahetken jälkeen tällaisella ihoa hellivällä, vohvelikankaisella suloisuudella :)

Aivan erityistä pyyhkeissä on niiden valmistustapa. Valmistuksessa ei ole käytetty laisinkaan kemiallisia lannoitteita eikä tuholaismyrkkyjä. Ja mielestäni on aika hienoa, että tuotannossa käytetystä vedestä Linum puhdistaa juotavaksi 94%.

Mikäli kiinnostuit pyyhkeistä,
saat lisätietoa niistä ja niiden hankkimisesta
Sisustustalo Mokan sivuilta :)

2 kommenttia:

 1. kylläpä vaikuttaa ihanilta nuo pyyhkeet! :) mistä tuo ensimmäisen kuvan punottu kassi on? mä tarvitsisin edessä häämöttävää ulkomaanmatkaa varten juuri tuollaisen, mutta tuloksetta oon saanut kaupoista sopivaa kassia etsiä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sitä ne kyllä onkin! Korikassi on peräisin Pentikistä! Ainakin nettikaupassa näyttäisi vielä olevan, jos ehdit tilaamaan ennen teidän reissua :) Kas tässä linkki:

   http://www.pentik.com/fi/products/Sivut/Product.aspx?Catalog=VCNK55&ProductID=5PAL25173C1%28Pentik+Base+Catalog%29

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design