21.7.13

Jazz '13

Viime päivät ovat kuluneet vahvasti Jazz -tunnelmissa. Kadulla käynti jäi tosin aivan viime tippaan, sillä pääsin pyörähtämään siellä vasta tänään. Ajatella, että teini -iän kynnyksellä jazzeilla viihdyttiin aamusta iltaan ihan koko viikko! Huh huh, mitenköhän sitä on jaksanut... ;)


Sen verran sentään tästäkin jazzaajasta löytyi pelikuntoa, että perjantaina käytiin tanssahtelemassa ja eilen kuuntelemassa Karri Koiraa & kumppaneita meillä vietetyn alkuillan jälkeen. Jazzien ehdottomasti parasta antia on se, kun kaupunkiin on kerääntynyt paljon poismuuttaneita tuttuja, joihin sitten törmää viimeistään ns. pääviikonloppuna. Niin kävi tälläkin kertaa, ja voi että sitä jälleennäkemisen riemua! :)

Jazz -viikolla tämä mielipiteitä jakava kylä on ehdottomasti kokemisen arvoinen paikka :)

5 kommenttia:

 1. Muistan myös kun teininä oltiin joka päivä jazzkadullla viettämässä aikaa :D Nykyään en edes käy kadulla,jotenkin ahdistaa se ihmispaljous.Harmittaa kun tänä vuonna ei ollut mitään itselleni mielenkiintoista artistia esiintymässä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih onkohan meistä tullut vanhoja? ;D Mäkin nimittäin olin ensialkuun sillä mielellä, ettei oikeastaan haittaa vaikka missaisin koko Jazzit, mutta ihan hyvä että siellä tuli edes pyörähdettyä :)

   Alicia Keys on viimeisin huippuartisti, jonka keikaille ehdottomasti kannatta ostaa lippu! Ja se taisi olla vuonna 2004.. Seuraavaa hyvää odotellessa ;))

   Poista
  2. Heh en uskalla sinusta sanoa mutta kyllä alkaa olemaan vanha olo kun ensi kuussa tulee 28v täyteen,jaiks! Mä ihmettelen miten olen jaksanut festareilla riehua 3 päivää kun nykyään yhden päivän jälkeen olen niin poikki,vanhuus ei tule yksin :P Mä olin viimeks 2010 katsomassa Massive Attackia ja N.E.R.D:iä...mahtavat keikat oli :)

   Poista
 2. Vitsit tuo teidän keittiö näyttää upealta! :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design