26.10.12

Seriously. Not my day



Eilen Zarassa sovitettu takki, jota en sitten kuitenkaan ostanut.
Kassalle päätyi eräs toinen ihana yksilö, josta tulee kuvamateriaalia piakkoin! :)


Kas tässä pieni tarina siitä, kun kaikki mikä voi mennä pieleen niin menee.

Olen eilen ollut käymässä eräässä blogitapahtumassa Helsingissä, ja junamatkalla konnari huomautti opiskelijakorttini tarran olevan vanhentuneen. En ollut jotenkaan osannut kiinnittää asiaan minkäänlaista huomiota, sillä olin hankkinut edellisen lukuvuoden tarran vasta elokuussa, ja se oli niin tuoreessa muistissa, että automaattisesti ajattelin tarran olevan edelleen voimassa. No, tämä erehdys maksoi tietysti aikuisten lipunhinnan verran. Auts.

Tänään lähdinkin sitten tuuleen ja räntätuiskuun hakemaan sitä uutta tarraa, koska heti huomenna on tiedossa uusi junareissu. Todistuksen olin hoksannut kysyä jo koulujen alettua, mutta se itse tarran haku oli tosiaan unohtunut. Nyt VR:n tiskillä virkailija sitten ilmoitti, että todistus ei ole sekään enää voimassa. Mitä?! Joo-o. Katsos, opiskelijatodistukset ovat voimassa vain kuukauden niiden myöntämisestä, selvensi virkailija ystävällisesti. Ai että miten kätevää! Noh, eihän se auttanut muu kuin suunnata kylmyydestä jo valmiiksi punoittava nenänpää kohti toria ja sieltä koululle lähtevää bussia. Aikaa viisi minuuttia, joten kiirettä piti. Äkkiä pyörä parkkiin ja juoksuaskelin bussiin. Hipihiljaisessa bussissa nököttäessäni hiipi mieleeni ajatus...syysloma. Eihän se koulunpirulainen ole auki! Voi elämän kevät. Soitto koululle asian varmistamiseksi, ja kyllä, lomalla on toimistonkin väki. Onneksi sain ohjeet mennä koulua vastapäätä olevaan opintoasiaintoimistoon, joka varmasti osaisi auttaa ja olisi myös avoinna. Jes.

Koulun pihanpoikki kävellessäni kädet tuntuivat kumman tyhjiltä... Selkäpiitä hiipivät kylmät ja kuumat väreet ja askellus loppui kuin seinään: mun rahapussi on pyörän takahäkillä siellä torin laidalla ja minä olen täällä koululla neljän kilometrin päässä! Nyt ei oikeesti voi olla totta. Paniikkipuhelu äidille, jonka työpaikka on ihan torin läheisyydessä ja sekava selonteko tilanteesta. Muutaman tuskallisen ja piinallisen ikuisuusminuutin jälkeen äiti soitti, ja kertoi rahapussin olevan tallessa. Thank God! Onneksi vaalea kukkaroni maastoutui täydellisesti lumenpeittämään valkoiseen pyörääni. Phiu.

Parin missatun bussin jälkeen, jalat yksinä jääkoppuroina kesätennareitteni sisällä, rahapussi kahteen hedelmäpussiin pakattuna ja ranteeseeni köytettynä sekä yhtä ajantasalla olevaa opiskelijakorttia rikkaampana olin turvallisesti takaisin kotona, josta en varmaan uskalla liikkua tänään enää mihinkään.

Sellasta.

Minkäslainen päivä sulla on ollut? :)

25 kommenttia:

  1. Voi eeei! Tämä postaus sai omatkin suun pielet alas päin :( Mutta näitä päiviä onneksi on meillä kaikilla! Ja huomenna jo nähäänkin, ihanaaihanaaihanaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi murmeli, älä ole suruinen! ♥ Mua itse asiassa jo naurattaa koko episodi :D Mutta hei niinpä, ihan kohta on huominen ja sitten me nähdään!!! :)))

      Poista
    2. Ainiin, säännöissä sanottiin että tunnustuksesta piti ilmoittaa bloggaajille, tehty! ;)

      Poista
  2. Höh, mikä päivä! No loppuviikonloppu menee paremmin, varmasti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen mäkin uskon :) Huomenna on uusi, parempi päivä ♥ :)

      Poista
  3. Voi kääk, mikä päivä sinulla onkaan ollut! Onneksi äitisi työpaikka oli kuitenkin torin lähellä, ja hän sai pelastettua rahapussukkasi! :) Toivottavasti viikonloppusi on monin verroin parempi!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, jotain onnea oli sentään matkassa! :D Viikonloppu paikkasi onnistuneisuudellaan kyllä tuon perjantaisen epäonnen :)))

      Poista
  4. Voi eikä, vitsit mikä päivä! Onneks noita päiviä ei oo kauheen usein. Ja onneks loppujen lopuks kaikki käänty hyväks. Sait uuden tarran ja kukkaro pysy tallessa! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä mikä siinä on, että mulle nuo epäonniset päivät osuu juuri perjantaille... Ei kolmannelletoistapäivälle, mutta perjantaille kuitenkin. Noh, loppu hyvin kaikki hyvin ;)

      Poista
  5. Hehe, voi sinuu <3 Itse olin ruokaostoksilla ja juuri kaupan kassalla, kun olisin ollut seuraava tuli palohälytys ja ei auttanut, kun mennä ulos muiden mukana :D Jäi muuten ruoat kauppaan!

    Ihanaa oli btw nähdä sua kaunotar!! <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha onpa lohduttavaa, että jollakin muullakin on tuo päivä vähän vastustanut! :D

      Hei sama ♥ Oli kerrassaan ihana nähdä! Toivottavasti pian uusiksi :))

      Poista
  6. Siis eiiih!!! Ja mitä vielä :D apua!! No, onneksi muillekin sattuu.. ja lopulta kaikki hyvin ;)
    Huomenna nähdään!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kyllä tuossa meinasi usko loppua kesken, mutta lopulta meni niin naurettavaksi koko touhu, ettei voinut kuin nauraa :D Onneksi ei tosiaan mitään pahaa lopulta sattunut :)

      Ja oli todella kivaa nähdä ♥ Olitte kaikki kolme niin ihania! :)))

      Poista
  7. No huuuuh, jopas on ollut yhdelle päivälle vastusta! Tuon luettuani melkein hävettää kuinka paljon eilen harmittelin sitä, kun bussi oli viisi minuuttia myöhässä :/. Mutta ei niin huonoa ettei jotain hyvääkin; mahtavaa että lompakkosi oli tallessa! Ja miten ihanalta se tuntuukaan, kun on hytissyt ulkona kohmeessa ja vihdoin pääsee lämpöiseen kotiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, mä kyllä tiedän miten paljon sekin harmittaa kun bussi on myöhässä - varsinkin jos sää on jotain hirveetä ja ulkona joutuu hytisemään kylmyydessä :/

      Hih, onneksi kaikki tosiaan kääntyi parhain päin :))

      Poista
  8. Voi eikä! Onneksi, onneksi loppu hyvin kaikki hyvin. Tuo jäätävä tunne kun huomaa että heeetkinen, missäs ne mun kotiavaimet/lompakko/pankkikortti/passi onkaan...

    Itse olin jättänyt saliavaimen pantiksi passini salin respaan. Sain passin lähtiessäni takaisin, ja tyytyvväisenä poistun salilta kotiini suihkuun. Suihkussa ollessani kuulin puhelimen soivan. Siellä soitteli respan tyttönen että sun passi on täällä ja sulla on jonkun muun typykän passi. Siitä sitten hiukset märkinä passia vaihtamaan. Mitäs jos meistä kumpikaan ei olisi tuota huomannut ja jommalla kummalla olisi ollut vaikka Tallinnan reissu seuraavana päivänä? Olis tainnu meno tyssätä lähtöporteille. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua! Hei sulla on ollut kanssa aikamoinen tilanne! :D Voi kamaluus, jos tosiaan olisi käynyt tuolla mainitsemallasi tavalla...siinä ei varmasti olisi enää naurattanut!

      Poista
  9. Hui, mä oisin varmaan tuossa vaiheessa jo juossut takaisin sinne torille kukkaroa hakemaan. :D Mutta onneksi äitisi työpaikka oli lähellä, ja sait kukkaron pelastettua! :))

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, hetken kyllä aivot löi tyhjää ja mietin mitä tässä nyt oikein kuuluu tehdä :D Onneksi äippä ja apu olivat lähellä ♥ :)

      Poista
  10. Miten voikaan olla noin huono onni! =D Toivottavasti eilinen oli asteen kivempi päivä. ;) Oli ihana nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei todellakin oli kivempi päivä! ♥ Korvasi kaiken edellisen päivän epäonnisuuden ;) Oli tosi ihanan nähdä, toivottavasti tavataan pian uudelleen! ♥ :))

      Poista
  11. Aika paha! Ei voi kyllä muuta sanoa... :D

    VastaaPoista
  12. Voi räkä mitä vastonikäymisiä! Joskus homma vaan pissii niin täydellisesti ettei sille tunnu olevan mitään loppua. Onneksi tarinasi päättyi hyvin ja jaksoit tsempata! :)
    Tuolla tosiaan oli aivan järjettömästi lunta Helsinkiin verrattuna: eilen junasta pompatessani jouduin hieraisemaan silmiäni ja tarkistamaan etten vahingossa ollut suunnannut Tampere-Helsinki junan sijaan ulkomaille :D Toisaalta siellä oli huomattavasti tunnelmallisempaa ja jouluisampaa kuin täällä (toki fiilikseen saattaa vaikuttaa myös se, että eilen varmistui muuttoni sinne ;)) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin, kun alkaa mennä päin mäntyä niin sehän menee sitten ihan urakalla! :D
      Viikonloppuna oli tosiaan aivan ihana ilma, mutta nyt kaikki lumi on poissa ja tilalla on tätä jokaisella solulla inhoamaani loskaa!!! Murrr. Lisää lunta nytheti! ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design