24.9.12

Hollywood

Kuvat We heart it.


Näin maanantaina rauhallisen viikonlopun jälkeen voikin heti alkaa intopiukassa odottamaan ensi viikonloppua ja ystävän synttäribileitä! :) Teemana juhlissa on "Hollywood" ja sen saa jokainen vieras tulkita omalla tavallaan. Yksi idea omaa asuani varten on jo olemassa, mutta käytänpä nyt kaikki oljenkorret ja kysyn vielä kaverilta ;) Olisiko sinulle jokin mainio idea siitä, millaiseksi tai keneksi minun kannattaisi pukeutua? :)

8 kommenttia:

 1. Marilyn Monroe, tosin se voi olla monella muullakin mielessä. Mutta yleisesti sellanen vanhan ajan Hollywoodin kaunotar vois toimii (: voi vitsit ku itekin pääsis Hollywood-bileisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monroe on kyllä mahtava idea, mutta se on varattu mun siskolle ;) Vanhan ajan Hollywood -glamourin jalanjäljissä ajattelin kyllä mennä... :)) Innolla odotan millaiset kemut lauantaina odottaa!!

   Poista
 2. Hi, I just found your blog through Pinterest! Want to follow each other? I am now following you :)

  http://bronsonbloopers.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Ashley, and welcome! How nice that you found here :)) I will definitely visit your blog, too!

   Poista
 3. Audrey Hepburn on ehkä kaunein hollywood-tähti menneiltä ajoilta! isoja helmiä ja kunnon kissasilmiä kehiin + tietty hansikkaat ja se pitkä "savuke" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii mistä arvasitkin mun takataskussa olevan idean! ;)) Asu onkin jo aika hyvin kasassa, joten Hepburn -lookilla todennäköisesti mennään :)

   Poista
 4. Lukematta kommentteja tulin minäkin Audreyta ehdottamaan. Toivottavasti saamme nähdä sinusta kuvan juhliin lähtiessäsi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii Audrey on siis varma valinta! ;)) Katsotaan josko ehdin nappamaan kuvaa ennen juhlia, mutta ainakin juhlien jälkeen luvassa kuvamateriaalia :)))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design