25.9.12

Eräs kesäiltaLöysin vanhan tietokoneeni kätköistä tällaisia unohtuneita kuvia eräästä menneen kesän illasta, jota vietin yhdessä siskoni kanssa. Kuvia katsellessa ja taakse jäänyttä vuodenaikaa muistellessa ei voi olla tuntematta kevyttä ahdistusta edessä olevasta pitkästä, pimeästä ja kylmästä ajanjaksosta. Lämpimät ilmat ja valoisat illat ovat eittämättä takanapäin - sen ymmärsin toden teolla eilen, kun huomasin ulkona olevan pilkkopimeää (ja jäätävän kylmää!) jo ennen iltayhdeksää. Voi tuska. Ahdistaako sinua talvi ja mitkä ovat omat selviytymiskeinosi sinnitellä ensi kevääseen? :)

6 kommenttia:

 1. Tällä vkolla on kyllä toden teolla huomannut, että kesä on taakse jäänyttä elämää, hrrrrr :(

  Onneksi voi keksiä "syyskivaa" kuten kynttiläillallisia hyvien ystävien kanssa, leffailtoja, yms :)

  http://lilyhlife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pitää vaan olla tarpeeksi aktiivinen ja koittaa keksiä pientä ohjelmaa pimeitä iltoja piristämään :)) Toki välillä tekee ihan hyvää olla vaan kotona ja hautautua sohvalle viltin kanssa ♥ :)

   Poista
 2. Oi, ihania kuvia!! Tunnelma välittyi ruudunkin taakse.:) pidän syksyisin ja talvisin paljon elokuva- ja suosikkitvsarjamaratoneja kera huopien ja teen. Joskus ehkä kera suklaan tai irtareiden...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla, että tunnelmasta sai kiinni näin kuvien välityksellä! :) Oooh, elokuva- ja tvsarjamaratoni herkkujen kera kuulostaa hyvältä - ehdottomasti toteuttamisen arvoinen juttu :)))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design