27.9.12

Holly & Whyte bracelet





Pyörähdin eilen Lindexillä katsomassa mitä kaikkea Missonin mallisto oikein pitääkään sisällään, ja totesin, ettei se ollut ihan minun juttuni. Kauniita vaatteita ja asusteita, mutta tällä kertaa ihastelen niitä mielummin jonkun toisen päällä :) Sen sijaan mukaani lähti tämä Holly & Whyte -malliston rannekoru. Salakavalasti ja arvaamatta jokin eriskummallinen ja odottamaton muutos omassa maussani on tapahtunut kullan väristen asioiden suhteen. Vielä jokunen aika sitten kulta oli kohdallani ehdoton ei, mutta nähtävästi tämäkin jyrkkä suhtautuminen voi ajan kanssa muuttua ;) Olen nimittäin alkanut himoitsemaan erästä toistakin kullan väristä asustetta - osaatkohan arvata mitä? ;)

21 kommenttia:

  1. Ihana!!
    -leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Leena! Mustakin tämä on aikas kiva :))

      Poista
  2. Ihana! :) Oletko alkanut himoita kultaista Korsin kelloa? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nappivastaus! ;)) Kyllä vaan, juurikin sen ihanuuden haluaisin koristamaan rannettani ♥ :)

      Poista
  3. Onpa tosi nätti koru :)

    VastaaPoista
  4. Toi on ihana! Mulla sama lilana, mikä on ihme, kun en ennen ole yhtään kullasta myöskään tykännyt.;) Maku se vaan muuttuu! Voiskohan seuraava himoitsevasi kulta-asuste olla Korsin kello??;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, se lilakin on varmasti upea! Maku tosiaan muuttuu kummasti, mikä on ihan hyvä asia :) Ei jää turhaksi jumittamaan samoihin juttuihin ;) Ja kyllä, juurikin tuon Korsin ihanuuden perään haikailen ♥ :)))

      Poista
  5. Hih...minullekin tuli mieleen Korsin kello?! :D
    Minäkään en ole kultaisten korujen ja asusteiden ystävä (ainakaan ollut), muta kyllä niitä on vain ruvennut kurkkimaan jo vähän sillä silmällä ;)

    http://kaksitassua.blogspot.fi/2012/09/walldesign-arvonta-voita.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeaan osuit sinäkin, sillä Korsin kello on tämänhetkinen haaveeni :) Kultaisten korujen kanssa pitänee edetä varovasti, kun ainakaan itse en tiedä kauanko kullan ihastelu kohdallani kestää ;))

      Poista
  6. Hei great minds think alike: itse olen jo ties miljoona kertaa käynyt hypistelemässä juuri tuota kyseistä korua ja se sopisi TÄYDELLISESTI siihen himoitsemaani Hamiltoniin. Ehkäpä tuon hankinta olisi hyvä välietappi? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja jos se himoituksen kohteesi on kultainen Korsin kello niin oksat pois: itselläni on nyt 1,5 vuotta ollut hopeinen ja loppukesästä (ennenkun kuulin vuokrakorotuksestani tosin..) ilmoitin palkitsevani itseni kultaisella Korsilla :D

      Poista
    2. No johan on - himotukset osuvat kyllä täysin yksiin!! ;) Korsin kultakello on myös mulla joko itseni palkitsemislistalla tai vaihtoehtoisesti joulupukille menevässä kirjeessä ;)))

      Poista
  7. Hih kiitti Taru; huippujuttu kun joku viimein uskaltaa edes hiukan kritisoida Lindexin Missonia! Mun mielestä ovat oikeasti ihan floppeja ja mauttomia ja olen aivan ihmeissäni, kun tuntuu että niitä hehkutetaan joka puolella kuin olisivat jotain tosi hienoa :) Mutta saahan mielipiteitä olla makuasioista ja toki on kivaa, jos joku tykkää niistä oikeasti! Mutta arvostan tosi paljon kun ei juokse jokaisen muotijutskan perässä vain sen takia, että kaikki hehkuttavat niitä kuin keisarin uusia vaatteita :)! T. Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielipiteitä tosiaan on monia, ja onneksi kaikkien ei tarvitse tykätä kaikesta ;)) Näissä muotivillityksissä pitäisi muistaa pitää pää kylmänä ja miettiä onko kyseinen juttu ihan oikeasti se itselle sopiva ja sellainen mistä todella tykkää. Niin kuin sanoit, kaikkea ei tarvitse eikä pidä hankkia vain siksi, kun kaikilla muillakin on sellainen :) Siksi varmaan itsekin tulen kovin myöhässä joissakin asioissa, kun haluan saada tarkan käsityksen siitä, mitkä asiat tukevat omaa tyyliäni ja mitkä asiat siihen sopivat.
      Kiitos hyvästä kommentista, Laura! :))

      Poista
  8. Varmaan sama himotus kuin täälläkin, eli Korsin iso kultainen kello!
    Käytin ennen vain hopeaa, enkä sietänyt mitään kultaista. Kai se tulee iän myötä. Heh. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä ♥ Sama juttu täällä, pelkällä hopealla ja valkokullalla on menty tähän asti, mutta veikkaanpa että tuo mainitsemasi ikä tekee tehtävänsä tässäkin suhteessa ;)))

      Poista
  9. Tuo koru on ihana! Katselin sitä itsekin, harmi vain kun putosi kädestä - liian suuri. :(( Mutta sulle sopii erityisen hyvin! Mäkin veikkaan Korsin kultaista kelloa, saapa nähdä mitä on mielessäs. ;)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, sulla on sitten tosi pikkuinen käsi! Mulla on kiinnitys tässä väljemmässä nepparissa ja komeasti pysyy ranteessa ;) Ja hei oikein veikattu - katsotaan koska tämä haave toteutuu :)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design