25.7.12

Tästä se taas lähtee!

Kuten olette ehkä huomanneet, oma kuntoiluprojektini on lässähtänyt umpisurkean pannukakun lailla tässä kesän aikana. Ei vaan ehdi. Ei jaksa. Ei viitsi. Kun kerran on kesä ja haluaa nauttia kaikesta muusta kivasta :) No joo tekosyitä jokainen, mutta tästä se taas lähtee! Sanojeni vakuudeksi voin kertoa olevani täällä ruudun toisella puolen tomaattia muistuttavana väriläiskänä, sillä kotiuduin hetki sitten bodypumpista. Ei varmaan tartte kertoo kuinka eetvarttia se teki? ;) Vähän ennakoin omaa laiskuuttani työpäivän jälkeen, ja kävin ruokatunnillani pikapikaa nappaamassa H&M:ltä tuon kirkkaan värityksen omaavan jumppapaidan. Ehkä joku muukin ajoittaisesta motivaatiopulasta kärsivä tietää miten hienosti nämä uudet jumppavetimet saa inspiraation uuteen nousuun ;) Ja ps. taisinpa juuri hetki sitten vannoa, että neonvärisiä vaatteita ei päälläni tulla näkemään... Niinpäniin :D

Tämä kesä on ollut säiden puolesta niin typerä, ettei mitään hienoja lihaksia olisi edes pahemmin päässyt esittelemäänkään (jos sellaisia olisi siis ollut ;)). Niinpä onkin parempi suunnata katseet jo ensi kesään ja tähdätä kesäkuntoon 2013! :D Kuka on mukana tässä uudessa ryhtiliikkeessä? :) Tähän loppuun voisin vielä laittaa muutaman kuvan, jotta saadaan motivaatio kohdilleen!


Kuvat Weheartit.com.


7 kommenttia:

 1. Tsemppiä! :) Kuntoilu on kyllä sellaista, että into ja panostus siihen vaihtelee kausittain. Tuo viimeinen kuva/mietelause on ihan paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, sitä tarvitaan ennen kuin saan taas rytmistä kiinni! :))
   Totta, aina ei jaksa painaa täysillä - välillä on pakko ottaa iisimmin. Vimppa lause pätee kyllä moneen muuhunkin kuin vain kuntoiluun! :)))

   Poista
 2. Meitsi on messissä kesäkuntoon 2013-projektisssa. Tämä kesä on mennyt kyllä niin reisille kuntoilun ja säiden puolesta, että tästä on hyvä lähteä parantamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, mahtavaa että oot mukana! :))) Hih jotenkin lohduttavaa kuulla, että joku muukin on jättänyt kuntoilut taka-alalle kesän aikana ;) Mutta nyt tsempataan!!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Joo, jotenkin lässähti täälläkin. Pari kyläreissua ja vähän biletystä niin tuli parin viikon tauko.. Hohhoijaa, arvaa onko tuskaa nyt alottaa alusta :D Kesä on niin lyhyt, että pitäisi nyt vaan ottaa kaikki irti. Mä en täältä hornantuutista jaksa lähteä salille.. Enkä oikein tykkääkkään saleista, joissa saa jonotella vuoroaan..
  Kelpais kyllä nuo yhden kuvan reidet & peppu sekä toisen kuvan vatsalihakset!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, onneks en siis ole ainut ;)) On kyllä todella tuskaa alottaa alusta, mutta sitten taas toisaalta tässä levätessä on taas ehtinyt kertyä uutta motivaatiotakin ;) Saleissa on omat miinuksensa, mutta itse yritän ajoittaa saleiluni niihin aikoihin, kun tiedän siellä olevan vähiten porukkaa (aikainen aamu, myöhäinen ilta). Ja hei sama, mäkin haluun noi reidet!! :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design