25.7.12

JazzitViime viikkoinen blogihiljaisuus johtui hyvin pitkälti siitä, että täällä kotikaupungissani vietettiin Jazz -festivaaleja. Joka kesä viikon kestävien juhlallisuuksien aikana tämä kaupunki herää eloon, ihmisiä on joka paikassa ja koko ajan ihan tungokseksi asti ja festivaalitunnelma on aistittavissa niin ilmassa kuin ihmisissäkin :) Tällä kertaa onneksi sää suosi aurinkoisilla vaikkakin vähän vilpoisilla päivillä. Ulkoilmatapahtumissa tärkeitä kuitenkin on, että ei sada :) Vaikka olinkin aika tiiviisti töissä, pääsin kyllä jazzailemaan ihan riittämiin, ja olen ihan iloinen, että seuraavat Jazzit ovat vasta vuoden kuluttua ;) Oliko joku teistä siellä mukana Jazzeilla? Törmättiinkö? :)

8 kommenttia:

 1. Minä olin! Ja oon myös ihan ilonen että
  Jazzit on vaan kerran vuodessa. Törmättiinkin jopa! Törmään suhun nykyään aika useasti :) hyviä kuvia taas kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai törmättiin?! Voi että, missäköhän kaikkialla ollaan nähty..? Jännää ;))) Ja kaunis kiitos, onpas kiva kuulla, että kuvat miellyttää :)))

   Poista
 2. Mukana oltiin, mutta ei tietääkseni törmätty. Ex-porilaiselle Jazzit on aina mahtava tilaisuus nähdä useampi vanha kaveri samalla kertaa. Parasta on fiilis, ihmiset ja musiikki. Ikävintä on liikenne: melkein joka vuosi joku tulee yksisuuntaisella tiellä autolla vastaan. Sinänsä kumma, koska kyllähän ne liikennemerkit ovat samanlaisia ympäri maan... Mutta joo, ensi vuotta odotellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Itsekin välillä muualla asuneena odotin Jazzeja jo siinäkin mielessä, että pääsee kerralla näkemään paljon ystäviä ja vanhoja tuttuja :) Hihii Pori taitaa olla yksisuuntaisten ja liikenneympyröiden luvattu kaupunki ;))
   Jep, ensi vuonna taas uudet, aina yhtä ihanat Jazzit ♥ :)

   Poista
 3. Minäkin olin paikalla! Torstaina Kirjurissa fiilistelemässä iki-ihanaa Sandéta ja loput illat sitten yömyöhään kadulla syömässä burritoja ja tanssimassa :D Sää tosiaan oli ihan mahtava ja kuulemma todella epätyypillinen jazz-sää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, Jossu! Olitko ihan eka kertaa Jazzeilla vai ootko ollut ennenkin? :) Voi, Sandé eli varmasti huikea!! Me oltiin vain LP:llä, mutta aika huippumeno oli sielläkin :))
   Juurikin niin, yleensä Jazz -viikolla sataa kaatamalla ja heti seuraava viikko on lämmin ja auringonpaisteinen ;) Onneksi nyt saatiin edes aurinko koko viikoksi! :)) Ensi vuotta odotellessa... :)

   Poista
 4. Voi en ole vielä koskaan päässyt Jazzeille, vaikka tuolla kaukana nuoruudessa piti monesti lähteä sinne, mutta aina oli jostain kyydistä tai seurasta kiinni. Joskus, kun siellä olisi joku oma suosikki esiintyjä niin haluaisin kyllä lähteä. Tosin olen kuullut, että vaikka ei niin esiintyjistä välittäiskään niin tunnelma on mahtava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää ihan ehdottomasti tulla!! Ja ihan oikein olet kuullut, esiintyjät ovat sivuseikka - fiilis on katossa illasta toiseen ;) Mun ihan lemppari on kyllä ollut Alicia Keys ♥ Nyt ei muutamaan vuoteen olekkaan ollut mitään sellasta mikä olis PAKKO nähdä... Mut fiilistelemään pitää joka vuosi päästä :))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design