24.11.11

Päivän asu ja pipo







Paita H&M - Huivi H&M - Pipo Seppälä - Farkkuleggingsit Vila - Takki H&M - Kengät Shepherd

Olen koittanut tänään saada täällä kotona vähän paikkoja järjestykseen, jotta voin huomenna aloittaa heti aamulla imuroinnin ja lattioiden pesun täydellä tohinalla :) Kävin myös palauttamassa muutamia paketteja ja noutamassa uusia, joista tuleekin juttua huomisen puolella! Niin, ja tuo uusi pipo lähti mukaan eilen Seppälästä :) Väri ja tupsu oli niin kohdillaan, ettei sitä voinut enää kauppaan jättää ;)

7 kommenttia:

  1. kiva asu ja ah niin lämpimän näköset shepherdit :) pitäis itekkin käydä ostamassa tuollaiset! aivan ihana blogi muuten!

    vivantvivi.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Hei pakko vinkata, kävin eilen GT:ssa ja löysin sieltä aivan ihanan neuletakin! Kun olin ostanut sen, ja lueskelin taas sinun blogia, tajusin, että se voisi olla sinunkin tyylinen! :) Tuossapa kuva:

    http://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/ccollection-p1.html#product_133497

    Huokea hinta ja hyvä materiaali (ei akryyliä!) oli minusta erittäin hyvä juttu ja etenkin materiaaleissa kun itse olen niin tarkka, niin kerrankin löytyi pitkä neuletakki, jossa ei ole akryyliä. Luonnossa tuo on enemmän ruskeampi entä tuollainen harmaa. Napitkin ovat ihan tumman ruskeat, ja etenkin hihoissa olevat pikkunapit (jotka tuossa kuvassa kovin huonosti näkyvät) ovat hirmu kiva yksityiskohta! Jos on aikaa, niin käy ihmeessä vilkaisemassa, luulen, että voisit tykästyä myös! :)

    - Kristiina

    VastaaPoista
  3. Oi, ai Seppälästä! Piti heti lukea mistä tuo suloisuus oli :) Ja ihania postauksia taas tullut, I love -sarja alkoi houkutella kovasti myös!

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana tuo pipo! Tosi söötti! :)

    VastaaPoista
  5. Söpön pipon oot löytänyt. :) Kattelin ite samantyylistä H&M:llä ja tuota Seppälänkin, mutta harmikseni ovat itselleni allergiaa aiheuttavaa materiaalia niin en voi käyttää. =(

    - Tiiu

    VastaaPoista
  6. Vivian: Kaunis kiitos!! Shepherdit on ihan ehdottomat, ja oikein kilpailukykyinen vaihtoehto Ugg:eille. Todella lämpöiset eikä hintakaan hirvitä ihan niin paljoa :))) Omani tilasin Brandosilta vuosi sitten! Kivaa, kun olet löytänyt tänne blogiin :)))

    Char: Pipo on kerrassaan ihana ♥ Siinä on puolet angoraa, joten on varsin pehmoinen kaveri :) Suosittelen lämpimästi :) Ja voi kiitos, onpa ihan hirmuisen kiva, jos postaukset on miellyttänyt! :)))

    Nanna: Eikös ookin!! Aivan ihana :)))

    Tiiu: No voi harmi :/ Mä niin ilahduin tuosta angora-osuudesta, kun se on niin pehmoista. Tosi harmillista, ettet voi käyttää sitä. Mutta mitä itse kiertelin, niin olihan niitä pipoihanuuksia vaikka mitä tarjolla :) Toivottavasti löydät jonkun kivan Sinulle sopivan! :)

    VastaaPoista
  7. Kristiina: Ou nou!! Miten mä en huomannut lainkaan vastata sun kommenttiin?! Pahoitteluni :/ Mä en jostain syystä päässyt tuosta laittamastasi linkistä kuin GT:n aloitussivulle, mutta taidan tietää mitä neuletakkia tarkoitit.. Mä nimittäin sovitin tuona samaisena päivänä aikaisemmin siitä sitä lyhyempää versiota ja se jäi kutkuttamaan niin kovasti, että hain sen tänään kotiin ;) Neuletakki tulee varmasti vilahtamaan asukuvissa hyvinkin pian, joten kerrohan oliko tuo takki se sama mitä tarkoitit! :)))

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design