24.11.11

Uusi väri
Tältä se uusi väri hiuksissa nyt näyttää! Ripaus punaisuutta tässä lämpimän ruskean sävyssä on mukana - konjakkia, sanoi kampaaja :) Alle laitettiin vielä vähän tummempaa ruskeeta, niin ei tullut sellainen värikypäräfiilis. Juteltiin ennen värin laittoa eri vaihtoehdoista, ja tämä kuulosti niin kivalta vaihtelulta, että päätin kokeilla! Tällainen lämmin ja syvempi sävy jotenkin sopii tähän vuodenaikaan, vai mitä? :)

11 kommenttia:

 1. Todella ihanat hiukset. :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä aivan ihana uusi väri sinulla!! :) Mieluusti itsellekin tuollaiset laittaisin, mutta taitais tarvita aikamoisen käsittelyn, koska olen värjännyt lähes mustalla jo niin monta vuotta peräkkäin. Ehkäpä joku päivä satsaan värinpoistoon & kunnon värjäykseen kampaajalla. :)

  - Kristiina

  VastaaPoista
 3. Aivan superihana ja onnistunut väri! Ja vitsi sulla on kyllä kasvaneet hiukset...huh, niin se vaan aika hurahtaa. Itsekin hairahdin tässä välillä haluamaan vaaleita raitoja kampaajalla...no, kun on niin monta kertaa värjännyt ja on valmiiksi melko tumma pohja, ei tulos kyllä ollut mistään kotoisin. Vaikka oli tehokkain blondiaine, niin raidoista tuli semmoset "kivan" kupariset :/ Ja silloin ei oo kyllä kampaajalla käynti onnistunut, jos ei kukaan huomaa muutosta! Joten summa summarum...vanhassa aina vara parempi :)

  -Minna

  VastaaPoista
 4. Todella hyvä väri! Mulla on kanssa värissä ripaus punasta mukana. Tuo lämpöä, ei ole niin kylmä kuin pelkkä perusväri :)

  VastaaPoista
 5. Ihana väri! Tosi upeesti sopii sulle. =)

  - Tiiu

  VastaaPoista
 6. Ihana väri!! Sopii sulle tosi hyvin ja kauniisti kiiltää <3 Kauniit ja hyvinvoivan näköiset hiukset muutenkin!

  VastaaPoista
 7. Onpas kaunis väri ja sopii todella hyvin sinulle :)

  VastaaPoista
 8. Mami tykkää :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Kiitokset ihanasta kommentistasi!! :)))

  Kristiina: Kiitos, ihana :))) Siis tietkö mustasta minäkin lähdin noin kolmisen vuotta sitten! Aloitettiin vaaleilla raidoilla ja niitä aina vaan lisättiin joka käynnillä kunnes mustaa ei enää ollut :) Hius säilyi oikein hyväkuntoisena ja olin aika tosi tyytyväinen värjäyksiin. Koko projektiin meni muutama kuukausi ja heti eka kerran jälkeen yleisilme oli huomattavasti vaaleampi. Suosittelen! :)

  Minna: Kiitos, muru ♥ Itse asiassa tuo mun kampaajakin totesi, että mulla taitaa kasvaa hiukset vähän tavallista nopeammin. Hyvä niin, koska en millään malttais odottaa, että ne on pitkät!! Voi itku, ettei sun raidan onnannu :/ No mut sulle kyllä sopii todella hyvin se tumma, joten miksipä sitä sitten vaihtamaan ;)

  iii: Kiitoksia! :) Justiinsa noin. Mulle tämä oli tosi mieluinen lopputulos, vaikka yleensä en punertavasta hiusväristä niin välitä ;)

  Tiiu: Kiitos kiitos!! :))) Kiva kuulla :)

  Cherry: Kiitos, ihanuus ♥ Tuosta kiillosta mäkin tykkään, ihan eri näköinen kun ennen värjäystä! :)))

  E: Voi vitsi, ihana kuulla! Kiitos paljon :)))

  Mamma: ♥ :)))

  VastaaPoista
 10. i love your hair color! its looks very natural!

  VastaaPoista
 11. Fedu: Oh thank you!! :)))

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design