24.11.11

I love...strawberries & milkshake



Suihkusaippua tekee loppuaan, joten ostin eilen tällaisen superherkullisen ja söpön purnukan I love... -saippuaa. Sarjaan kuuluu muutamia muitakin tuotteita ja tuoksuvalikoimaakin löytyy, mutta päädyin nyt tähän :) Pakko ottaa käyttöön heti tänään!

5 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä herkulliselta, itse tykkään Dermosilin Pomeranssi-suihkugeelistä, se tuoksuu ihan nallekarkeilta. Haha :D ainut miinus on että sitä myydään vaan silloin tällöin jouluisin, nyt hamstrasin niitä muutaman pullon kaappiin kun en tiedä koska tulee taas myyntiin. :D

    - Tiiu

    VastaaPoista
  2. Oih, näyttää siltä, että tuoksuu tosi hyvälle! Ja kaikki tuommonen pinkki tai vaaleanpunainen tietty osuu heti silmiin ;)

    VastaaPoista
  3. Tiiu: Voi tuo Dermosilin saippua kuulostaa houkuttelevalta! Suihkusaippua on ehkä yksi niistä tuotteista, joita on helppo vaihtaa joka purkin jälkeen, kun ne ei maksa paljoa ja valikoimaa on runsaasti :) Näissä on aina niin ihanat tuoksut!!

    Cherry: Naulan kantaan ;) Justiinsa mun kriteerit täyttyi tuossa sun kuvailussa, eli tuoksun pitää olla herkullinen ja purkin täytyy olla nätti :))) Tässä ne oli molemmat, oikeen söpössä paketissa ♥

    VastaaPoista
  4. Mistä tota pirtelöä saa? ;)

    VastaaPoista
  5. Micaela: Tätä herkkua myy Seppälä! :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design