10.10.14

Sadepäivän asu







En oo varmaan koskaan alkanu valmistautumaan jouluun näin aikaisin. Nyt kotona ollessa joulu kuitenkin pyörii jo kohtis aktiivisesti mielessä ja jotain pientä sitä on jo tullut tehtyä tuon juhlan eteen :) Oon pikkuhiljaa alkanut tekemään isomman luokan inventaariota ja järjestelyitä erinäisiin kaappeihin, ja pyyhkinyt pölyjä sieltä mistä en totta tosiaan jaksa joka viikko pölyhuiskineni heilua. Pari joululahjaa on valmiiksi mietittynä, kodin jouluasuakin oon suunnitellut  ja seuraavaksi ajattelin ryhtyä korttitehtailemaan. Olisko sitä tänä vuonna kerrankin ihan ajoissa? :O

Noi jutut tuli vaan mieleen kun herättiin Jasperin kanssa tänään superaikaisin ja ollaan touhuttu vaikka ja mitä. Niitä joulujuttujakin.

Sään puolesta ei kovin jouluiselta silti vielä tunnu, sillä mennyt viikko on hiipparoitu enemmän tai vähemmän sadevaatteisiin sonnustautuneena :) Lindexiltä loppukesästä hankittu sadetakki on vihdoin päässyt kunnolla käyttöön ja on ollut kerrassaan mainio juttu näillä keleillä! Ei oo tarvinnut pojan kanssa sisällä kyhjöttää sateesta huolimatta :)

Hauskaa viikonloppua! :)

8 kommenttia:

  1. Ihana sadetakki! :) Oon sun kanssa samaa mieltä, että ulkoilu on kiinni varusteista ja asenteesta: sadetanssit ja vesileikit kunniaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja just näin :) Jasperin pakkaan toistaiseksi vielä vaunuihin sadesuojan alle, mutta salettiin mennään tallustelemaan vesilätäkköihin kunhan kaveri tuosta vähän kasvaa :D

      Poista
  2. Hih, ihana :) Mäkin olen kyllä poikkeuksellisesti jo ostanut melkein kaikki lahjat, kun reilun kk:n sisään syntyvä vauva varmaan rajoittaa niin että siinä aivan joulun alla saattaa olla vähän muut jutut mielessä... tällä kertaa olen myös suunnitellut istuvani valmiiksi tehtyyn joulupöytään (en vielä tiedä kuka sen laittaa, mutta odottavat katseet on käännetty kohti äitiä ja anoppia...). Mutta koristeita ja kortteja kyllä voisi jo vähän pohtia.... joulu on ehdottomasti mun lempparijuhla :)

    Ja ihana sadeasu! Tykkään kovasti tuollaisesta klassisten perusvaatteiden ja vähän modernimman graafisen meiningin yhdistelmästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh sähän olet ollut ihan supertehokas! Mutta tosi hienoa, että oot varautunut ja ajatellut hommaa noin fiksusti eteenpäin :) Just noin se menee, että sitä on niin sidottu pieneen tulokkaaseen, ettei varmasti ehdi - saati malta - lähteä millekään pitkille lahjaostoksille kauppakeskusten tungokseen! Ja takuulla pääset istahtamaan valmiiseen pöytään :) Mulla sekä oma äiti että anoppi piti niin hienosti kaikesta huolta viime vuonna, kun itsestä ei ollut laittamaan joulua laisinkaan ♥ Tänä vuonna sitten taas tekee mieli panostaa ihan kybällä. Tehdä se eka yhteinen joulu ja luoda ne ekat omat perinteet :)

      Ja kiitos! Tää sadeasu on kyllä munkin mieleeni :)

      Poista
  3. Hei, mistä tuo ihana neule on kotoisin? :)

    VastaaPoista
  4. moi, kiva asu - laittaisitko uudestaan huivinsitomisinkit tänne blogiin...
    t.Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! Ja joo, mikä jottei :) Voisin koittaa väsätä vaikka videon jos vaan osaan :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design