22.10.14

Gant bedding
Jasper sai  ristiäislahjaksi lahjakortin, jonka sijoituskohdetta mietin pitkään. Liikkeessä oli tarjolla niin Tommy Hilfigeriä, Espritiä, Marimekkoa kuin Gantiakin. Vaatteet tuntuivat jotenkin turhan arvokkailta ottaen huomioon niiden käyttöajan. Kaveri kun kasvaa sen verran kovaa vauhtia, että uusia kokoja saa olla hankkimassa melkoisen tiuhaan tahtiin. Merkkivaatteen pieneksi jääminen harmittaisi turhan paljon, eikä niistä taida saada lähellekään omiaan takaisin eteenpäin myytäessä.

Niinpä päätin kohdentaa lahjakortin laadukkaisiin petivaatteisiin :) Gantin tähdet on jo pitkään olleet mun lemppareita, joten just oikeassa sävyssä löytynyt pussilakana sekä tyynyliina tuntuivat mainioilta hankinnoilta. Molemmat tuntuvat hurjan pehmeiltä ja onpa Jasper näyttänyt nukkuvankin melko makeasti laatulakanansa peittelemänä ;) Tyynynliinaa ei vielä hetkeen tarvita, mutta sekin on nyt valmiina odottamassa.

Ps. CaseApp -arvonnan voittaja on julkaistu edellisessä postauksessa! :)

5 kommenttia:

 1. oi miten hieno!ja ihana idea laittaa nuo Pentikin puput istumaan tikkaille :)
  -Piiku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih juu, pupusia alkoi kertymään sitä tahtia, että päätin koota ne kaikki tikapuille nököttämään ;) Yksi niistä tosin on saanut vakkaripaikan Jasperin kainalosta ♥ Pienin pupu on ihan mainoa unilelu :)

   Poista
 2. Aivan ihanat. Tuollaiset minäkin tahdon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Täydellinen väritys, ja laadun todella huomaa :)

   Poista
 3. Mistä noi pallot on mitkä roikkuu tikkailla? :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design