11.10.14

Fredagsmys




Joka vuosi syksyn tullen tulee aika, jolloin haluaa laittaa kynttilät palamaan, laittaa juustot, keksit ja muut herkut leveäksi sohvapöydälle ja hautautua viltin alle telkkarin ääreen :) Just noin me tehtiin eilen illalla, ja ai että oli mukavaa :) Tehtailin myös tuollaisia quesadilloja, joita oon kokeillut pari kertaa aiemminkin. Ihan superhyviä ja erinomaista viikonloppuiltapalaa. Paistoin ensin kanaa, jonka maustoin mieleiselläni tavalla ja viipaloin sitten pieniksi paloiksi. Tortillalätyt voitelin tuorejuustolla, laitoin lätyn päälle paistettua kanaa, mozzarellajuustoa, basilikaa ja juustoraastetta, ja koko komeuden päälle tuorejuustolla vuorattu toinen lätty. Sitten paistoin koko komeuden pannulla nopeasti molemmin puolin niin että juusto ehti hiukan sulaa ja leikkasin neljään osaan. Namimaiskis! Täytteitä voi tietty muuttaa oman maun mukaan, mutta juustoa kandee laittaa riittävästi ;)

Nyt alan pikkuhiljaa valmistautumaan iltaa varten. Mulla on tiedossa kaverin läksiäiset, jotka toteutetaan naamiashengessä. Arvatkaapas mikä hahmo mä oon...? ;)

9 kommenttia:

  1. Oi slurps mitä herkkuja: myös meidän vakkari syysherkku noin normaalisti -> nyt raskaana melkein kaikki tämän suosikkimysin osaset on kiellettyjen listalla ;) Noh, mä oon tilannut juustolautasen tykötarpeineen odottamaan kotijääkaappiin kun pääsen synnäriltä... punkun kanssa pitää vielä hiukan odotella (yleensä lasillinen kruunaa setin), mutta kyllä noiden ruokienkin kanssa jo herkkujen makuun päästään :) Noita quesadilloja ei ole tullut tehtyä kotona mutta pitääkin testata, kuulostaa aika herkulta!

    Hauskaa iltaa :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo, mä muistan miten tuskaa varsinkin jouluna oli, kun kaikki muut herkutteli ties millä juustolla ja itse piti vain katsella sivusta! Mulla oli sama plääni, eli heti kun kaveri on saatettu maailmaan niin juustoja pitää saada ;) Ja kyllä niitä onkin nyt tullut vedeltyä kaikissa mahdollisissa muodoissa :D

      Ja hei kokeile ihmeessa quesadilloja, niin hyviä ja helppoja tehdä :)

      Poista
  2. OI näyttää niin herkulliselta xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan! Näitä kuvia ku kattelee niin tekis taas mieli herkutella juustoilla :P

      Poista
  3. Näyttääpäs hyvältä! Täytyykin kokeilla :)
    No sä oot varmaan Leena Hefner os. Herppeenluoma! Mulla on ainakin sitä vähän ikävä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nouuu! Miksi mä en tajunnut kysyä teiltä (sulta) vinkkejä asuun ENNEN noita kemuja! Herppeenluoma ois ollut niin bueno :D Kerrankin ois saanu luvan kanssa hokee koko illan todellakitodellakitodellaki jajaja olla hirrrveen hirrrveen humalassa :D Mä niin laitan ton korvan taakse seuraavia naamiaisia varten!! ;)

      Poista
    2. :D Ens kerralla sitten ;) Ja hei, mitä kaikkea saisikaan illan aikana anteeksi kun olis pukeutunut Leenaksi?!

      Poista
  4. nuo on kyllä niin hyviä. samoja herkkuja nautittiin täälläkin eilen. tosin vähän vauhdikkaammissa merkeissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta noihan on erinomaista naposteltavaa myös hiukan menevämmässäkin illanvietossa ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design