22.9.14

Mangoa Booztilta





Heti näin viikon alkuun kivoja uutisia muodin ystäville! Sain aamutuimaan sähköpostiini tiedotteen uudesta merkistä Boozt.com -sivuston jo entuudestaan mittavassa valikoimassa. Nyt shoppailtavissa on myös omiin suosikkeihini lukeutuva Mango! Merkin omilta sivuilta on toki aiemmin voinut tilata Suomeenkin, mutta vain luottokortilla ja hieman korkeampien toimitusmaksujen kera. Boozt onneksi tarjoaa muitakin maksumahdollisuuksia ja sivuille on lähes jatkuvasti hyödynnettävissä erilaisia alennuskoodeja ;)

Kokosin tuohon nyt muutaman omaa silmääni miellyttävän jutun, jotka sopisi varsin mallikkaasti kertaheitolla saapuneeseen syksyyn :) Loput Mangon tuotteet löydät täältä.

Mukavaa viikon alkua :)



Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Voi apua mitä ihanuuksia olet löytänyt kollaasiin, täytynee käydä heti tutkimassa tarkemmin! Kiitos ihanan raikkaasta ja pirteästä blogista, Aurinkoista syksyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teki vähän tiukkaa rajata Mangon ihanuudet näihin kuuteen juttuun - sieltä kun löytyi vaikka mitä helmiä! Käyhän ihmeessä kurkkaamassa. Mä pistin jo oman tilauksen menemään ;)

      Ja hei voi vitsi. Niin kiva kuulla, että tykkäät blogista :) Oikein lämpöistä syksyä sinnekin ♥

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design