26.9.14

DIY Ripped Jeans




Farkut ja neule Gina Tricot

Muistatteko kun kerroin haluavani rakentaa omaa syksyistä vaatekaappiani revittyjen farkkujen ympärille? Noh. Päätin sitten ryhtyä tuumasta toimeen ja tehdä sellaiset itse :) Toki kaapista löytyy parit revityt byysat jo entuudestaan, mutta niiden pesu oli mun mieleen turhan vaalea. Niinpä otin käsittelyyn nämä keväällä ostamani Gina Tricotin yksilöt ( joita muuten edelleen löytyy merkin valikoimista). Näpyttelin Googleen hakusanat "diy ripped jeans" ja valikoin sieltä selkeimmät ohjeistukset. Lopputuloksena mulla on nyt kohtuullisen hillitysti tuhotut farkut, ja nyt mietiskelenkin, pitäisikö näihin raaputtaa lisää kulumisen jälkiä? Mitä mieltä siellä ollaan? :)

Hei tyypit, se on taas viikonloppu käsillä! Onko teillä jotain suunnitelmia? Me tässä Jasperin kaa odottellaan Juhaa kotiin - hän kun päätti pitää perjantain kunniaksi lyhennetyn päivän :) Jes! Mitähän kivaa sitä yhdessä keksisi...? :) Hauskaa viikonvaihdetta!

15 kommenttia:

  1. Hienot farkut olet saanut aikaan!:) Ja tuo sinun tukkasi on ihana ja ihanan värinen! Onko sulla siinä täl hetkel raitoja vai ihan yksi väri? Muistatko mikä sävy siinä tuo ruskea on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kovasti Ella :) Tällä hetkellä hiuksissa on jonkun verran raitoja, laitettiin ne mun edellisellä kampaamokäynnillä. Nyt en kyllä osaa sen tarkemmin sanoa mikä sävy mahtaa olla kyseessä, mutta jos yhtään auttaa niin jossain 4 paikkeilla mulla on aina hiusväri ollut :)

      Poista
  2. Ihana asukokonaisuus! Hienosti oot saanut tuunattua farkut. Mun mielestä just ihanan maltilliset. Mulla on valmiina ostettuja, mutta jotenkin ehkä niissä on jopa liikaa revittyä, joten voisi kokeilla itse tehdä hieman maltillisempaa jälkeä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Reetta :) Totesin kanssa, että kaupan versioissa niitä revittyjä kohtia on kyllä aika huolella! Monta kertaa mulla käykin niin, että jalka livahtaa housuja pukiessa jostakin revitystä kolosesta ja farkut repee entisestään :D

      Poista
  3. Hyvännäköistä jälkeä! Hei, vielä ei näkynyt sormusta. Milloin näemme sen? :) :P :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Luulenpa, etten malta olla esittelemättä sormusta blogissa heti kun vain saan sen käsiini ;) Luonnokset sormuksista on nyt tehty, ja nyt vain odotellaan kuvia hyväksyttäväksi, jotta rinkuloiden valmistus voi alkaa! Voit varmaan uskoa, että tämä täällä ei ole pysyä pöksyissään :D

      Poista
  4. juu ehdottomasti hiukan lisää kulumaa ja revittyä terkuin marjoriii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai Marjorii tykkää kunnon repimisjäljestä? Noooh, katsotaan pitäiskö pistää vielä sakset ja hiomapaperi heilumaan ;)

      Poista
  5. Niistä tuli tosi kivat. :)

    VastaaPoista
  6. Tosi kivat ihan noinkin! Itsekin kaipaisin vähän hillitymmin revittyjä yksilöitä vaatekaappiini, ainokaiseni ovat todella riekaleina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Mäkin kyllä tykkään tällä hetkellä tälläsistä vähän hillitymmistä :) Tuunaus oli superhelppoa, joten voin suositella lämmöllä omien farmareiden uudistamista!

      Poista
  7. Hyvältä näyttää, kuten blogisi :) Kysymykseni ei kylläkään liity tähän postaukseen. Mietin oletko käyttänyt sitä ostamaasi Michael Korsin ruskeaa laukkua? Millainen se on ollut käytännössä? Mietin itse sellaisen ostamista ja olisi kiva kuulla käytännön kokemuksia :) yritin bongata postausta siitä, mutta en löytänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis :) Korsin laukku on ehdottomasti ollut yksi parhaista! Laukku on napakka ja laatu on mun mielestä kohdallaan. Mua ei ole haitannut millään tavalla se, ettei koko pakettia saa vetoketjulla kiinni - omaan käyttööni keskellä oleva suljettava iso lokero ja sivuilla olevat pikkutaskut ovat olleet ihan riittäviä :) Nyt oon itse asiassa myymässä tuota konjakinruskeaa versiota, sillä oon iskenyt silmäni erääseen toiseen saman mallin väriin ;) Jos oot kiinnostunut ostamaan tuon mun erittäin hyvässä kunnossa olevan Korsin, niin laitahan sähköpostia: sweetandlovelyblogi@gmail.com

      Poista
    2. Kiva kuulla mielipiteesi laukusta :) Itse olen ajatellut ostaa laukun ihanan oranssin värisenä, joten toivottavasti saat ruskean laukkusi myytyä jollekin toiselle onnelliselle :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design