24.7.14

Synttäripäivä

Tänään oli mun syntymäpäivä. Mittariin rapsahti näppärä lukema kolkytkolme. Kriisit kriiseilin jo vähän ennen kolmeakymmentä, ja nyt on tosi hyvä olla just tämän ikäinen :) Niin kliseistä kuin se onkin, niin elämän sisällöllä on satamiljoonaa kertaa enemmän merkitystä kuin millään numeroilla. Ja jollain tapaa tuo ikä on muodostunut aika yhdentekeväksi. Saan nimittäin melkoisen usein huomata unohtaneeni miten vanha oon, ja joudun ihan oikeasti laskemaan missä lukemissa mennään, josko joku sattuu ikääni tiedustelemaan. Käykö muille näin? :)


Tämän päivän vietin parhaassa mahdollisessa seurassa, Jasperin kanssa :) Käytiin Mamman (mun äidin) luona kylässä, napattiin mies mukaan ja pulahdettiin lampeen vilvoittelemaan ja sitten syömään ravintolaan. Kauppareissulla mansikkaleivoksia hakiessani multa hajosi ne ainoat nirunarusläpärit, jotka mahtui mun mystisesti turvonneisiin jalkoihin ja jouduin tepsuttelemaan kaupasta ulos ilman kenkiä. Oh well, sellasta sattuu - synttäripäivänäkin :)

Ps. Synttärilahjaksi mies toteuttaa toiveen, jota oon hartaasti odottanut koko kuluneen kesän. Ensi viikolla me lähdetään Tukholmaan :)

26 kommenttia:

  1. Paljon onnea! :) Sulla on tosi kauniisti hiukset tuossa kuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jenni! Tällaisista lettikampauksista on tullut viime aikoina ihan lemppareita :)

      Poista
  2. Itelle kävi ihan vasta niin, etten muistanut minkä ikäinen olen. Jotenki hämmentävä olotila ja erehdyin vielä luulemaan itseäni nuoremmaksi mitä olen :D

    Onpa muuten herkullisen näkönen tuo kakkupala. Raskaushimoissani täällä sitä kuolaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih hämmentävää tuo oman iän unohtaminen juurikin on! Tuntuu vähän hölmöltä alkaa oikein ynnäämään vuosia, jotta muistaa missä lukemissa mennään :D Oih, sun pitää saada tuollainen kakkupala, ihan jo siksikin, että raskaana ollessa pitää kuunnella omaa kroppaa ;) Nautihan tuosta ihanasta raskausajasta ♥

      Poista
  3. hyvää synttäripäivää näin myöhässä! :)

    VastaaPoista
  4. Paljon Onnea! :) Ja ihanaa tulevaa Tukholman matkaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon, Vilhelmiina! Arvaa vaan, miten intopiukeena jo odotan meidän reissua ;))

      Poista
  5. Paljon onnea Taru, näin hieman myöhässä!<3 Ja ihanaa matkaa Tukholmaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana Lili ♥ On kyllä niin superkivaa päästä Tukholmaan! Toivotaan, että säät suosisi meitä yhtä ihanalla auringonpaisteella kuin ollaan täällä koti-Suomessa viime päivinä saatu nautiskella :)

      Poista
  6. Synttärionnittelut vielä täältäkin! :) Tutulta kuulostaa tuo että jää kysyttäessä miettimään omaa ikää... :D Kun sai lapsen, tuntui että vuodet alkoi vaihtumaan entistäkin nopeammalla tahdilla eikä pysy enää itse mukana... :)) Ihan samaa mieltä että ei ole noilla numeroilla väliä vaan juurikin elämän sisällöllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tiedätkös, mä uskon että vuodet totta tosiaan saa siivet alleen ja aika menee hujauksessa nyt kun on tuo pieni ihminen, jonka äärettömän nopeaa kasvua saa sivusta seurata :) Täytyy vaan yrittää nauttia joka ikisestä hetkestä ja ottaa näistä vuosista aivan kaikki ilo irti :))

      Poista
  7. Hei:D paljonko sun mies on sua nuorempi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No heipähei! Meillä on miehen kanssa puolitoista vuotta ikäeroa :)

      Poista
  8. Paljon onnea sulle! <3
    -l-

    VastaaPoista
  9. Ihana mekko. Minkä merkkinen?

    VastaaPoista
  10. No sua ei kyllä kolmekolmoseksi uskoisi millään! Nuorekas ja style mamma olet :) Paljon onnea synttäreiden johdosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua. Miten ihanasti sanottu!! Suuren suuri kiitos Sinulle ♥ :)))

      Poista
  11. Siis mun piti ihan monta kertaa lukea tuo kohta "kolkytkolme". Ei kuule uskois millään ;) Itsekkin on pitänyt jo vuosien ajan laskea, että minkä ikäinen sitä nyt onkaan :D Tosin nyt alkukesästä, kun tuli se kolkyt mittariin, niin tän seuraavan vuoden muistaa ehkä paremmin :D Myöhästyneet onnittelut vielä sinulle, ihana Taru! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Anne ♥ Tästä kommentista tuli ihan mielettömän hyvä mieli :) Kaunis kiitos sulle! Ja joo, mäkin kyllä muistin kolmekymppisenä oman iän just tarkalleen - oli se jotenkin sen verran iso juttu siirtyä seuraavalle vuosikymmenelle ;) Mun kolmekymppisillä siskoni sanoi mulle pitämässä puheessaan jotain arvokasta, jonka tuun varmasti muistamaan koko ikäni: "Tästä se elämä vasta alkaa". Ja voi pojat miten oikeessa oonkaan saanut huomata hänen olleen! ♥

      Poista
  12. Hei! Paljon Onnea! Piti ihan laskea että paljonkos meillä olikaan ikäeroa ja kappas - tarkistuslaskenta osoitti, että ollaan -tadaa- saman ikäisiä! Muutama viikko vielä, sitten miekin oon 33, oh yes ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii 33 on oikein hyvä ikä täyttää ;) Paljon onnea jo näin hiukan etukäteen sullekin ♥ :)

      Poista
  13. Onnea näin myöhässä :)
    Juu en minäkään muista ikääni �� pitää tosiaan miettiä välillä hahah!
    Pitääkin kokeill tota täytettä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Hanna! Lohduttavaa etten ole ainoa nuori ikädementikko ;) Ja suosittelen kokeilemaan tuota helppoa herkkua! Varoituksen sana: täytettyjä ruissipsejä saattaa tulla huomaamatta popsituksi melkoinen määrä :D

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design