27.7.14

Päivä mökillä

Eilen aamupäivällä pakattiin meidän perhe autoon ja otettiin suunnaksi kesämökki. Siellä odotti jo mieheni vanhemmat ja sisko perheineen, ja me liityttiin lauantain ajaksi heidän seurakseen nauttimaan kuumasta kesäpäivästä :) Aurinko porotti koko päivän täysin pilvettömältä taivaalta eikä tuulta ollut nimeksikään.




Aika meni yhdessä hujauksessa, kun veneiltiin, uitiin, syötiin ja yksinkertaisesti nautittiin olostamme :) Mäkin sain vihdoin heitettyä talviturkkini ja pulikointi järvessä virkisti ihmeen paljon!


Meikämamman supercasual mökkilook.


Ja Jasper Tuo ihana pieni pallero on ihan hetki sitten löytänyt omat pikku kätösensä ja innoissaan yrittää ahtaa molempia nyrkkejä samanaikaisesti miniriikkiseen suuhunsa :) On se vaan niin käsittämättömän hienoa seurata oman lapsen kehitystä ja kasvua, ja hänen mukanaan nähdä koko valtava maailma aivan uusin silmin :)

Mutta hei. Nyt laitan kuulkaas vispilät ja vatkaimet surisemaan ja leivon kakun. Iltapäivällä juhlistetaan sukulaisten kanssa mun torstaina olleita synttäreitä :) Kuullaan taas pian!

12 kommenttia:

  1. Ihana tuo sun toppi. Ei varmaan enää mistään tuollaisia löydy? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei varmaankaan, tää on jo varmaan viisi vuotta vanha :D Toppi on munkin mielestä ihan täydellisen mallinen, ja oon yrittänyt löytää uutta vastaavaa, mutta ei vaan ole osunut kohdalle :/

      Poista
    2. Sen lempparin kun löytää niin samanlaista ei ikinä löydä, kumma juttu :D

      Poista
  2. Todella kiva tuo mökkilook. ♡ Ja muutenkin ihania kuvia. Me käytiin eilen illalla Karhuluodossa uimassa ja oi, että oli viilentävää. Vaikkakin vesi oli varsinkin pinnasta todella lämmintä. Ja lapset nauttivat! :-)
    Aurinkoista sunnuntaita! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana ♥ Vesi oli mökilläkin kohtis lämmintä, mutta mulle just sopivaa - mä en meinaan uskaltaudu uimaan, jos vesi on yhtään liian viileetä :D
      Oi, voin uskoa, että vedessä pulikointi on lapsille ihan lemppareinta puuhaa tällaisilla helteillä ♥ :)

      Poista
  3. Mä vaan jaksan ihmetellä noita sun ihania hiuksia. Onko ihan kokonaan omat vai onko pidennyksiä/tuuhennoksia? Itse yritän epätoivoisesti kasvattaa omia hiuksiani. Nyt polkkapituinen...pitkä matka vielä. Oma lettikään ei ole yhtä upea. Voisit tehdä hiuspostauksen joskus, lempituotteet jne..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Hiuksissa käytän aika ajoin pidennyksiä, erityisesti silloin, kun pidän niitä kiinni. Pidennysten kanssa leteistä saa niin paljon muhkeampia :) Voi mä niin tiedän tuon kasvatusprojektin tuskan! Ootkohan lukenut postauksen, jossa kerroin omien hiusteni kasvatuksesta? Se löytyy täältä:

      http://sweetandlovelyblogi.blogspot.fi/2014/03/hiusteni-kasvutarina.html

      Ja postaus käyttämistäni hiustuotteista on hyvä idea! Koitan saada sen toteutetuksi lähiaikoina :)

      Poista
  4. Ihania kesä kuvia! Tuo sun hame on tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta! Hame on upouusi hankinta Lindexiltä, ja tykkään siitä kovasti itekin :)

      Poista
  5. Voi jestas, näkisit mun "mökkilookin" ihan vaan täällä kotona :D Tuohan on mitä söpöin asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höhöö ;) Sinä kuules näytät hyvältä vaikka roskasäkki päälläsi ♥ :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design