30.7.14

Balmain Salt Spray


Hankin jokunen hetki sitten tämän paljon puhutun Balmainin suolasuihkeen. Jo lyhyen käyttöajan jälkeen olen melkoisen tykästynyt tuotteeseen :) Tuoksu on huumaava, ja suihke tuo just sopivaa rakennetta hiuksiin. Päivän päätteeksi hiuksia harjattaessa aine lähtee hyvin pois eikä ainakaan mulla ole ollut tarvetta hiusten pesuun vielä seuraavana päivänä.


Oon käyttänyt ainetta kahdella eri tapaa. Toinen tapa on suihkutella tuotetta kuiviin hiuksiin, jolloin esim. lettien tekeminen helpottuu huomattavasti! Leteistä tulee muhkeampia ja letti on paljon tukevamman tuntuinen koko päivän ajan. Lisäksi kokeilin laittaa suihketta kosteiden hiusten tyveen ennen muotoilua. Jätin hiukset auki, ja lopputuloksena hiukset olivat runsaamman oloiset ja ne pysyivät paremmin aloillaan, eikä valuneet pitkin päätä. Voin siis suositella lämmöllä, jos kyseinen tuote on ollut harkinnassasi :)

10 kommenttia:

  1. Kiva kun teit kyseisestä tuotteesta postauksen. Olen pohtinut kyseisen tuotteen ostoa ja tottakai miettinyt sen toimivuutta. Aivan pakko siis ostaa tämä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, osta ihmeessä! Uskon, että tulet tykkäämään suihkeesta :)

      Poista
  2. Moikka,

    Oon katsellut jo pitkään sun kuvia ja huomannut, että sulla on todella paksut hiukset ! :) Mahtavan väriset ja niin upean paksut! Onko ne ihan luonnostaan sellaset vai syötkö jotain ravintolisää hiuksille tai jotain muuta vastaavaa? Millä tavalla muuten hoidat hiuksias? Ne on todella upean näköiset! :--) Ei voi muuta kun ihailla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että. Tällaiset kommentit on pakko lukea aina pariin kertaan läpi - tulee niin hyvä mieli näin positiivisista ja ihanista sanoista! ♥ Kiitos :)

      Mulla on ollut aika paksut hiukset ihan pienestä pitäen enkä oo missään vaiheessa syönyt mitään erityisiä ravintolisiä. Panostan kyllä laadukkaisiin hiustenhoitotuotteisiin ja koitan pitää hiuksia hyvässä kunnossa niiden avulla :) Ja hei,mullahan on silloin tällöin käytössä myös clip on -pidennykset, joilla saa kätevästi tuuheutta esim. lettikampauksiin! :)

      Ps. Ensi viikolla on tulossa ihan oma hiuspostaus käyttämistäni tuotteista yms! ;)

      Poista
  3. Toi pullo on jotenki nii söpö. :) Hyvä jos tykkäät!

    Mac- ja smoothiepostaus:
    http://daisy-beconfident.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullon kaunis ulkonäkö ei kyllä oo millään tavalla haitaksi ;))

      Poista
  4. Suolasuihke on kyllä ihan ykkönen, täytyisi varmaan kokeilla tuota Balmain versiota myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, nyt ei varmaan enää pärjäisi ilman kun on päässyt tuotetta kokeilemaan! ;) Ja voin suositella tätä merkkiä suurella lämmöllä :))

      Poista
  5. Hei tuleeko tuosta sellainen "nousin äsken sängystä"-pörröefekti? Tuuheuttava efekti olisi tervetullut tänne, mutta pelkään että suolasuihkeet pörröttää ja näyttää ikään kuin tupeeratulta. Mitä arvioi Taru? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taru arvioi, että ei tule pörröefektiä! ;) Tämä suihke tosiaan antaa vain "rakennetta", tekee hiuksista sellaiset jämäkämmät, joita voi toki itse vielä tupeeraamalla tuuheuttaa lisää, mutta ilman tupeerausta lopputulos on hyvinkin sileä ja siisti :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design