14.5.14

Siskon synttäreillä


Meillä koko viikonloppu oli yhtä juhlaa :) Sunnuntaisen äitienpäivän lisäksi juhlittiin lauantaina siskoni syntymäpäiviä. Teemana oli eläimellisyys, ja vieraiden toivottiin pukeutuvan jonkinmoisen eläimen inspiroimaan asuun. Leopardi oli ehdottomasti suosituin kuosi, johon itsekin sonnustauduin :)








Kuten näkyy, tarjolla oli taas jos jonkinmoista herkkua - siskolleni tunnusomaiseen tapaan :) Mulle illan ehdoton kohokohta oli nähdä pitkästä aikaa kaikkia ihania ystäviä! Ollaan oltu Palleron kanssa vielä sidottuina kotikolomme nurkkiin pienokaiselle annetun vierailukiellon vuoksi, joten teki mielettömän hyvää nähdä kavereita ja vaihtaa kuulumisia heidän kanssaan :) Muiden jatkaessa iltaa kaupungin suuntaan, minä hipsin kotiin isomman ja minimmän miehen kainaloon

34 kommenttia:

  1. Näytät niin kauniilta :)

    VastaaPoista
  2. En tiedä, onko arka aihe vai voinko kysyä. Imetätkö vai miten teillä on järjestelyt sinä aikana, kun minimies on isän kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa kysyä :) Aihe oli alkuun arka, mutta nyt olen päässyt sinuiksi asian kanssa. En siis valitettavasti pysty imettämään, sillä maidontulo lopahti alkuunsa pienokaisen ollessa voimaton imemään eikä ahkera lypsäminenkään suureksi harmikseni auttanut asiaa. Syömisjärjestelyt on siis helppo järjestää :)

      Poista
  3. Upealta näytät - ja niin näyttävät herkutkin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että. Kiitos kovasti :) Herkut oli superhyviä, kuten aina ♥

      Poista
  4. Ihana tuo mekko ja voi mitä herkkuja! Eipä uskoisi että olet ihan vasta synnyttänyt, tosi kaunis mama :).

    <3 Hannele

    http://rakkaudellahannele.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi suurkiitos kaunotar ♥ Ihania sanoja :))

      Poista
  5. Kaunis! Ei ikinä uskoisi, että synnytit hiljattain :) Ja onpa herkulliset tarjoilut taas olleet :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Jossu ♥ Kaunis kiitos!!! Ja herkut on siskon luona kyllä aina niin herkkuja :D

      Poista
  6. Huisin kauniina olit liikkeellä! ♥

    - Tiiu

    VastaaPoista
  7. Täällä tämä käy joka päivä kurkkimassa olisiko uusia kuulumisia luettavana!:) Toivottavasti kaikki on kuitenkin hyvin ja vauva-arki vain vetänyt mukaansa täydellä teholla!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih Ella-ihanuus ♥ :) Et tiedä miten monta kertaa mä oon yrittänyt päästä bloggamaan ja kertomaan meidän kuulumisista, mutta erinäisistä ja osin musta riippumattomista syistä se ei valitettavasti ole aiemmin onnannut :/ Lämmin kiitos kuitenkin, että oot siellä odottamassa ja ilahduttamassa kauniilla kommenteillasi :))) Oot huippu!

      Poista
  8. Aina kun löydän kivan uuden blogin jota alan seurata niin käy näin...Kirjoittaja raskautuu ja jättää bloggaamisen todella vähälle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: tuttu tunne mutta käy ihmeessä katsomassa tätä blogia http://xeniasday.costume.fi/ vaikka hän on kanssa synnyttänyt niin silti päivittää sivuilleen kaikkea kivaa :) Ei kaikille vaan sovi tämä bloggaaminen ja perheen perustaminen....

      Poista
    2. Kiitos sulle vinkistä!

      Poista
    3. Tarvitseeko tuota täällä mainita? Törkeää bloggaajaa kohtaan!

      Poista
    4. Elämän sykähdyttävimpiä ja tärkeimpiä hetkiä ei taida kuitenkaan olla se blogin kirjoittaminen varsinkin, jos verrataan niinkin suureen ihmeeseen, kuin raskaus ja lapsen saaminen :) Joskus auttaa ymmärtämään, kun laittaa asioita vaakakuppiin.. Onhan Taru jo monta vuotta kirjoitellut blogia ja päivittänyt varsin tiheään! Terkuin vanha tyytyväinen lukija, joka keikkuu yhä täällä ;)

      Poista
    5. Voi Kirsikkainen ♥ Miljuuna sydäntä ja hymiötä ja virtuaalihalia tähän kohtaan :) Kiitos, olet oikea aarre ♥

      Poista
  9. Ulalaa! Näytätpä upealta tuossa asussasi. :) Toivottavasti perheen arki sujuu ja hyvää kuuluu. <3

    VastaaPoista
  10. On se niin väärin, että tuore äiti elää omaa elämäänsä ja keskittyy lapseensa, ja ihan mihin haluaa <3 Mitä meille lukijoille nyt oikein käy?! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Blogi on kuitenkin harrastus ja jokainen bloggaaja on minusta oikeutettu kirjoittelemaan juuri silloin kun itselle passaa!:) Todelliset lukijat ymmärtää tämän ja pysyy menossa mukana vaikka blogi olisi aika ajoin hiljaisempikin!:) Kurjaa, että toiset eivät tätä tunnu oivaltavan! Ihanaa kesää koko teidän perheelle, nauttikaa pikkuisen tuhinasta!:)

      Poista
    2. Olen Ella samaa mieltä! :)

      Poista
  11. tottakai toiset bloggaajat pitää toisen puolia...mut pori on pieni paikka ja tiettyjä juttuja kuulee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. En ymmärrä ihmisiä kenen täytyy tulla toisten blogiin näistä asioista valittamaan. Miksei voi pitää asiat ja jutut omana tietonaan. Anna toisen kirjoittaa silloin kun siltä tuntuu! Lapsellista.

      Poista
  12. Mitenköhän mitkään jutut/juorut liittyy siihen että toinen keskittyy lapseensa blogin sijasta? :-D

    VastaaPoista
  13. No huh-huh, pakko kommentoida.. Eiköhän oma lapsi ja elämä yleensäkin mene kaikessa edelle. Ota edelliset kommentit kohteliaisuutena, kun jotkut tuntevat jopa pientä mustasukkaisuutta huomiostasi:). Ihanaa kesää koko perheelle:)!

    VastaaPoista
  14. Valtaisa kiitos teille ihanat, jotka ootte viitsineet pitää täällä mun puolia ♥ Ootte ihan mielettömiä!! ♥ Mä päätin olla lähtemättä tähän keskusteluun täällä kommenttiboksissa, ja kerroin oman näkemykseni seuraavassa postauksessa - kuten ehkäpä ootte huomanneet ;)) Lav juuu :*

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design