29.3.14

Sisustus- ja vaateostoksia

Huomenta! Viime viikolla Sokoksella vietettiin 3+1 päiviä, ja niiden aikana oli tuttuun tapaan tarjolla paljon hyviä tuotteita edullisin hinnoin. Selailin alkuviikosta Sokokselta mukaan napaamaani lehtistä ja merkitsin hiirenkorvin kaikki ne sivut, joilla oli havittelemiani juttuja. Luvassa oli siis muutama tehokas täsmäisku enkä aikonut sortua muihin houkutuksiin ;) Tämä osoittautui hyväksi taktiikaksi, sillä sain juuri ne tavarat ja kosmetiikat, jotka listaltani löytyi - ilman heräteostoksia!

Tärkeimmät listallani olleet jutut olivat Pentikin Nostalgia lasipurkki ja Vekki peili. Lasipurkin olen aikoinaan omistanut, mutta onnistuin eräs kaunis päivä tipauttamaan koko kauneuden lattialle ja hajottamaan sen tuhannen sirpaleiksi. Yksinkertaisen upea peili on sen sijaan ollut harkinnassa jo useamman vuoden, mutten vain ole saanut aikaiseksi sitä ennemmin hankkia. Nyt peilissä oli varsin mukava alennus, joten ostosta ei ollut syytä enää pitkittää :) Tässä oli kyllä jonkun verran onneakin matkassa, sillä lähetin mieheni peiliä hakemaan ja hän kuulemma ehti napata yhden viimeisimmistä kappaleista ja 5 minuuttia myymälän avaamisen jälkeen kaikki peilit olivatkin löytäneet ostajansa.
Viikonlopun aikana täytin myös vaatekaappiani sillä paljon himoitsemallani haalealla vaaleanpunaisella :) Useampienkin merkkien mallistoissa on tällä hetkellä monia superhienoja juttuja tuossa suloisessa sävyssä ja pienoisen metsästyksen jälkeen onnistuin saamaan juuri ne havittelemani kesäisen kevyet yksilöt, joiden käyttöä en malttaisi nyt millään odottaa :)

2 kommenttia:

  1. Upea peili, voisin huolia itsekin mutta eiköhän minun kappale ole vain unelmaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläs sano - joku kaunis päivä tämä saattaa hyvinkin koristaa myös teidän upeaa kotia! ;) Hyvää kannattaa odottaa :))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design