2.3.14

Laskiaissunnuntai






Sunnuntai -iltaa kaikille! Takana on hurjan tapahtumarikas viikonloppu, ja koitan tässä sohvalla pötköttäessä sulattaa erityisesti tämän illan tapahtumia! Kuvia on tullut räpsittyä paljon, ja vietinkin pienen hetken miettien, mistä oikein aloittaisin :) Pysytään nyt kuitenkin tämän päivän alkupuoliskossa, jonka vietin mieheni kanssa pikaisella mökkireissulla.




Ajeltiin tavanomaisesta poikkeavaa reittiä ja pysähdyttiin hetkeksi Pomarkun kosken rannalle ihastelemaan maisemia ja näitä hauskoja taideteoksia.

Mökillä sytytettiin tuli grilliin ja nautittiin sen äärellä mukaan pakatut laskiaispullat lämpimän kaakaon kyydittämänä :)



Kotiin palattiin erinäisten kiertoreittien kautta enkä vielä siinä vaiheessa osannut epäillä vähääkään mitä tuleman piti. Kotona nimittäin odotti aivan ihana yllätys, josta kerron teille lisää
- seuraavassa jaksossa ;)

Kivaa alkavaa viikkoa!

14 kommenttia:

  1. Oiskohan tapahtunut jotain tosi romanttistan<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei nyt niinkään romanttista vaikka ihana yllätys olikin ;)

      Poista
  2. Kerro kerro!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaus löytyy uusimmasta postauksesta! :))

      Poista
  3. Onko teillä muuten jo vaunut?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo vielä! Kauheeta vaunuviidakossa seikkailua tämä on ollu, ja koitetaan saada jonkinlainen päätös tehtyä tässä tämän tai ensi viikon aikana :)

      Poista
  4. Voihan kihlasormukset? ;)

    VastaaPoista
  5. Baby shower-yllärikutsut? :) Nina

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania kuvia, vaikutatte kyllä onnelliselta parilta! :) ihana, että löytyy vielä tällaisia "tavallisia" hyvänmielen blogeja, missä on kuvia ihan tavallisestakin arjesta (välillä tuulipukukin päällä :) eikä kaiken tarvi olla niin viimeisen päälle suunniteltua (tiedät varmaan, mitä tarkoitan..) ja jokainen kuva kuin jostain lehtijutusta.. ei sillä, etteikö sinun kuvasi olisi upeita, mutta niistä voi aistia aitoa onnellista tunnelmaa. :)

    olen niin kyllästynyt kaikkiin "täydellisiin" blogeihin, missä jokainen vaate on merkkivaate ja laukut vuittonia, mulberryä yms.. sinulla on upea tyyli, aivan ihanasti sisustettu koti, mutta sinulla on selvästi omakin maku, eikä kaiken tarvi olla viimeisempien trendien mukaisia! :) tällaisia postauksia on vaan niin kiva lukea, kun niihin voi itsekkin samaistua - sitä ihan tavallista arkea ja elämää, kauniiden kuvien kautta! :) ja mikä ihana yllätys sinua odottikaan - olet sen kyllä ansainnut! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau mikä kommentti :) Niin ihania sanoja, ja sitten vielä tuollaisia ajatuksia herättäviä mietteitä! Oot ihan oikeassa siinä, että blogit on viime aikoina muuttuneet yhä "täydellisimmäksi". Kuvat on vimpan päälle, asut viimeiseen asti hiottuja ja koko elämä vaikuttaa kadehdittavan hienolta. Jokin aika sitten koin tuosta suuntauksesta itsekin pientä ahdistusta - miten ihmeessä saisin oman blogini (ja siinä samassa kai elämänikin) näyttämään noin upealta? Sitten totesin, että minä ja mun pikkublogi ei painita samassa sarjassa noiden muiden blogien kanssa, joten paras pysyä sillä omalla linjalla. Mun elämä on ihan tavallista elämää ja se saa mielestäni näkyä blogissakin :) VAIKKA - kyllä mä itsekin toisinaan haaveilen siitä omasta vuittonista ;)

      Tuo sun kommentti herätti kyllä sellaisia ajatuksia, että niistä saattaisi olla ihan omaksi postaukseksi asti! Suurkiitos siispä Sinulle tästä monella tapaa huipusta kommentista ♥ :)))

      Poista
  7. Ootte niin kaunis pari ♥ Ihanan yllätyksen miehesi oli järkännyt sulle! :)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Tiiuseni ♥ Suurkiitos ihanasta kommentista :))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design