18.2.14

Keväinen olohuone

Hei kaikille! Eilen sain vihdoin ja viimein jo kuukausi takaperin netistä tilaamani tyynynpäälliset kotiin ja ne oli luonnollisesti saatava hetimiten omille paikoilleen :) Mustavalkoisuus on nyt saanut rinnalleen vaaleaa harmaata ja pastellista turkoosia. Niin sisustuspuolella kuin vaatteissakin pinnalla olevat vaaleat sävyt ovat nähtävästi onnistuneet ujuttautumaan myös omien mieltymysteni pariin, ja juuri tuo turkoosi pehmeän vaaleanpunaisen ohella ovat nyt jotenkin äärettömän ihania :) Mutta vain pieninä annoksina - mitään väri -iloittelua en aijo toteuttaa! ;) Tässäpä muutama otos siitä, miltä meidän olohuoneessa näyttää just nyt :)













Mitäs tuumaatte?
Entäs oletko itse jo laittanut kotiin keväisempää ilmettä? :)

23 kommenttia:

  1. Kauniilta kotinne näyttää. :-) Ihanan rauhallinen ja hillitty. Ihania väripilkahduksia. ♡
    Täällä ei ole vielä aloitettu kevään laittoa, mutta jospa maaliskuun alussa... ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Kyllähän tässä tosiaan ehtii varsin hyvin kevättä laittaa, taidan vaan itse olla kovin aikaisessa :D Paljon on silti vielä kevätkodin suunnitelmia mielessä, joten mun tapauksessa on parempi aloittaa hyvissä ajoin, että ehtii kaiken toteuttaakin ;))

      Poista
  2. Löysin sattumalta sun blogin ja lueskelin vanhempia postauksia läpi. Tykästyin! :) Mukavaa loppu odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kivaa! :) Mahtavaa, että löysit tänne - toivottavasti pysyt mukana jatkossakin!

      Ja kiitos, kärsivällisesti täällä odotellaan päivä kerrallaan, ja samalla toivotaan, että loppuodotus menisi mahdollisimman nopsaan ;)

      Poista
  3. Voi kevät ja sisustuskuume! Ihanan näköinen koti teillä :) Mistäs noi tyynynpäälliset on hankittu? Oon koittanut meille etsiä tuommoisia harmaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! Kevättä ei kai kertakaikkiaan voi olla ilman sisustuskärpäsen puraisua ;)

      Tyynynpäälliset on tilattu H&M:ltä!

      Poista
  4. Moii :) ihanan näköistä ! Ja voi kun rakastan tätä sun blogia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii Jenny :) Iiiih ihana!! Kaunis kiitos Sinulle, ja kiva kun jätit kommentin piristyksekseni :)

      Poista
  5. Voi miten kaunista, tykkään todella paljon! :)

    VastaaPoista
  6. Ihana! :) Samanlainen mustavalkoinen siksak-tyyny löytyy myös meidän olohuoneen sohvalta ja sen kaverina on ihana keltainen myöskin Hennesiltä tilattu tyynynpäällinen. Täälläkin on siis jo alettu kevättä fiilistellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, voin vain kuvitella miten ihanan pirteä tuo keltainen on mustavalkoisen rinnalla! Siihen kun vielä yhdistää olohuoneen pöytää koristamaan asetelman keltaisia narsisseja, niin kevättunnelma on varmasti kohdillaan :) Niin kivaa, kun kevät tulee!! :)))

      Poista
  7. Löytyipä täältä ihana blogi! kauniita kuvia ja ihanat tulppaanit. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh no mutta kiitos samoin! Aivan mielettömän upea koti teillä ♥ Pitääkin tulla ihan ajan kanssa ihastelemaan kuvia :))

      Poista
  8. Kiitosta vaan! ;D Innostuin niin tästä postauksesta, että H&M:n home-mallisto rikastui 120eurolla... :P
    Ihanan freesiltä näyttää ja noi tulppaanit! <3
    t. Micsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, sä tosiaan oikein innostuit :D Tuolla summalla sai kotiin varmasti vaikka mitä ihanaa uutta ♥ Kyllä teidän sitten kelpaa viettää tulevan pienokaisen kanssa siellä vauvantuoksuista arkea :))

      Poista
  9. Hei!

    Olen ihaillut teidän remonttien lopputuloksia (wau!), mutta kylppärin/wc:n osalta en löytänyt kuvia. Onko niistä tulossa juttua blogin puolelle? Meillä on edellä mainittujen tilojen remontit edessä lähiaikoina, joten sen vuoksi näihin liittyvät jutut kiinnostaisi kovasti. :)

    -M-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kylppärin ja wc:n kuvia ei tosiaan blogista toistaiseksi löydy, sillä ne ovat vielä remontoimatta :) Niissä ei ole tällä hetkellä oikein mitään (inspiroivaa) nähtävää, joten kuvia tulee varmasti vasta sitten, kun remontit on niiden osalta tehty ;) Ensin käydään pikku-wc:n kimppuun ja sitten myöhemmin tartutaan täydellisen muodonmuutoksen läpikäyvään sauna- ja suihkutilaan! Kovasti oon myös itse metsästänyt ideoita jo valmiiksi näihin tiloihin, ja voisin niistä tietysti tehdä omaa postausta :) Tsemppiä remppaurakkaan! :)

      Poista
    2. Hei!

      Ollaan siis taidettu rempata samassa tahdissa, meilläkin tosiaan muuten alkaa jo olla valmista, mutta kosteat tilat on vielä uusimatta. :) Ideapostaus otetaan ehdottomasti ilolla vastaan ainakin täällä suunnalla! Meinaa välillä valinnanvaikeus iskeä, mutta onneksi suurimmat linjat on mietittynä. Kiitos, ja tsemppiä teillekin edessä oleviin remppaprojekteihin! :)

      -M-

      Poista
  10. Aivan ihana ja inspiroiva postaus! :) Tuli heti lisää kevätfiilistä! Täytyypä käydä kurkkaamassa H&M Homen uusi mallisto!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, onpas kiva kuulla! ♥ :) H&M:ltä löytyy kyllä niin paljon kaikkea ihanaa (ja edullista) kodin kevätilmeen luomiseen, että tuota sivustoa kannattaa ihan ehdottomasti hyödyntää :)

      Poista
  11. Hei! Tuo kynttiläasetelma on aivan ihastuttava! Mistä olet löytänyt tuon jalallisen tarjottimen kynttilöille? :)

    J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Tarjotin/kynttiläalusta on ostettu Pentikiltä :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design