9.1.14

Cubus scarf - anyone?

Kuva.
Olen nyt onnistunut samaan totaalisen päähänpinttymän Cubuksella näkemästäni vaaleanharmaasta huivista. Huivi on kuvan mallin mukainen, mutta tosiaan väritykseltään harmaa. Tänään pienellä kaupunkikierroksellani jouduin kuitenkin pettymään pahemman kerran, sillä kyseinen tuote on Porin myymälästä loppuunmyyty :/ Jos Sinun kotikaupungistasi sattuisi kyseistä himotukseni kohdetta vielä löytymään, olisitkohan niinkin avulias, että ilmoittaisit siitä minulle, niin voisin selvittää miten saisin huivin itselleni hankittua? :) Kaunis kiitos jo etukäteen, jos joku tosiaan viitsii tämän vaivan nähdä

12 kommenttia:

  1. Hei!
    Onkohan tuo sellainen isoniso huivi, joka maksoi jotakuinkii 19e? Mulla on itelläni tollanen harmaa, tumman sininen ja musta.. Harmaata oon käyttäny vaan kerran, ku tuntuu ettei se sittenkään istu mun vaatevalikoimaan..:) Joten voin myydä omani poies, jos vaan kelpaa..
    Nea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa! Joo just sellainen iso huivi ja maksoi 19,90 :) Laitatkos mulle sähköpostia osoitteeseen sweetandlovelyblogi@gmail.com niin sovitaan tarkemmin - ostan siis oikein mielelläni tuon huivin Sinulta! ♥

      Poista
    2. Moikka!
      Laitoin aamupäivällä mailia.. Tulikohan se perille? Hotmaili nimittäin herjasi jotakin, että lähettäminen epäonnistui, joten laitoin sitten koulun spostista, joka ei taas ilmoita, jos on joku ongelma..:) neatuomainen@hotmail.com

      Poista
  2. Minäkin käyn tänään keskustassa ja jos tuonne Cubukselle eksyn, niin voin katsoa tilanteen :) Ellet jo huivia saanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa!! Kiitos ihanuus ♥ :)))

      Poista
    2. Kökkö mä en ehtinyt käydä kun tuli niin kiirus monen asian parissa :(( Toivottavasti joku toinen on ehtinyt??

      Poista
    3. Ei haittaa :) Ihana lukijani Nea lupasi myydä mulle omansa! ♥ Me so happy :)))

      Poista
    4. Ihanaa että löysit omasi! :) Ei meilläkään Skanssissa enään ollut kokoa huivia saatavilla. Enkä ihmettele syytä! :))

      Poista
    5. No niinpä! Luulenpa että on loppu vähän joka paikasta - kyllä siinä huivissa vaan on kaikki niin kohdallaan :)) Can't wait että postipate tuo mulle tuon ihanuuden ♥ :)

      Poista
  3. Mulla on toi huivi, ja se on niin ihana!!! :) Mä voin käydä tänään katsomassa meidän Skanssin Cubuksesta josko sinne olisi tullut lisää näitä!? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä mietinkin yhden sun Instagram -kuvan kohdalla, mahtaisikohan kyseessä olla samainen ihanuus! ♥ Suurkiitos murunen, jos tosiaan viitsit olla niin avulias :)))

      Poista
  4. Hei olisin kiinnostunut beigestä huivista. Porista ei saatavilla... onko jollain vinkkiä missä olisi? Minna

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design