8.12.13

Eilen illalla

Eilen illalla vietin ystävien kanssa pikkujouluja. Jokainen oli tuonut mukanaan jotain pientä purtavaa ja olipa meillä ihan ihkaoikea pukkikin lahjoineen paikalla ;) Oli niin kiva nähdä kaikkia pitkästä aikaa ja viettää aikaa vanhalla tutulla porukalla.


Muiden alkaessa valmistautua kaupunkiin lähtöön,
minä kurvailin autoineni kohti kotia.

Kotona istahdin sohvalle ja laitoin käden totutusti vatsan päälle.
Tällä hetkellä yksi maailman hienoimmista asioista täytyy olla se,
kun tuntee noiden miniriikkisten ihmistassujen pehmeät töytäisyt omaa kättä vasten
Varmaan näitä ensiodottajan ihmeellisen ihania juttuja,
jotka kerta toisensa jälkeen saa kasvot venymään leveimpään
(ja epäilemättä hölmöimpään) mahdolliseen hymyyn :)

10 kommenttia:

  1. Moikka!
    Osaatko suositella mitään hyvää/kivaa huulikiiltoa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Joo, voin ilman muuta :) Oma lempparini on Diorin Lip Maximizer. Tuo on tietysti hintavammasta päästä, mutta itse tykästyin siihen niin kovasti, että aijon hankkia toistekin! Edukkaampia lemppareita on Lumene Naural Code Smile Booster sekä The Body Shopin huulikiilto (josta kerroinkin täällä ) Itse valitsen huulikiilloista mahdollisimman luonnollisen ja suhteellisen vaalean sävyn :)

      Poista
  2. Onnea vauvan odotuksesta, varmasti ihana tunne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos SatuMaria! ♥ Kyllä tää on ihan ainutlaatuista ja äärimmäisen ihanaa :))

      Poista
  3. Siis toi sun kumpu on niin ihana! Ja nauti oi nauti niistä ihanista pikkuisista potkuista ♥ Hui, menee ihan väristyksiä, kun muistelen omia raskauksia ja niitä hetkiä masuasukin kanssa "kahden" ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos paljon! :)) Mä niin tiedän mistä sä puhut ♥ Juuri nuo "kahdenkeskiset" hetket masussa asustavan kaverin kanssa on ihan parhaita ja nautin niistä suunnattomasti ♥

      Poista
  4. Voi että - olet kyllä niin harmonisen oloinen ja näköinen - ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww Jossu ♥ Suurkiitos! Tulipa hyvä mieli näistä sanoista :)))

      Poista
  5. Oi ei.. mikä ihan vauvamasu! <3 Täällä toinen ensiodottaja samojen tuntemusten kanssa; itse vasta kovasti odottelen, että tuntisin jo pienen liikkeet.. ja tuota vauvamasua! Miten odotankaan, että omani alkaa näkyä. Itselläni viikkoja on 17+6, mutta juuri minkäänlaista masua ei vielä ole havaittavissa.. Saako udella, miten pitkällä sun raskautesi on? :)

    Oon jo pitkään itseasiassa seurannut tätä sun ihanaa blogia, mutta vasta nyt ensimmäisen kerran ajattelin kommentoida.. jotenkin varsinkin nyt on ollut niin kiva seurailla tätä, kun samassa tilanteessa itsekin.. Osaat aina pukea sanoiksi niitä asioita, mitä itsekin tässä on mietiskellyt..:)
    - Tanja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiiih ihanaa! Paljon onnea odotukseen sinnekin ♥ :)
      En usko, että sulla enää kauan menee, kun tunnet ensimmäiset liikehdinnät :) Mulla on nyt menossa viikko 19, ja oon tuntenut liikkeet parisen viikkoa. Nyt jo huomattavasti selvemmin - enää ei tarvitse laittaa kättä vatsan päälle tunteakseen pientä mörgertelyä ;) Nämä tuntemukset on tietysti hirmuisen yksilöllisiä, mutta käsittääkseni tuon 18 viikon jälkeen voi jo pikkuhiljaa alkaa odotella potkuja. Alkuunhan se tuntuu periaattessa sellaiselta "kuplinnalta" eikä niinkään selviltä potkuilta :)

      Tosi kiva kun kommentoit! Niin kovin mielelläni kuulen muidenkin odottajien kokemuksia ja ajatuksia :) Voihan hyvin, Tanja ♥

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design