11.11.13

Kuulumiset

Moi! Blogi ehti viettää vähän pidemmän tovin ihan omissa oloissaan, vaitonaisena ja hiljaisena. Itse asiassa koko blogin kohtalo on ensimmäistä kertaa ollut mielessäni täytenä kysymysmerkkinä enkä oikein tiennyt mitä tälle sivustolleni tehdä. Lopettaminen tuntuu aivan liian radikaalilta ratkaisulta, mikä alkaisi aivan varmasti pian kaduttaa. Koitan nyt siis hahmotella blogille uutta suuntaa ja sisältöä. Jonkinmoista muutosta tässä nyt joka tapauksessa kaipaan :)

Blogihiljaisuuden aikana ollaan saatu makuuhuone rempattua ja tittididii - verhojakin paikoilleen! Ne toivat sisustukseen sopivasti sitä pehmeyttä ja kodikkuutta, jota olen kotiimme kaivannut. Pientä hienosäätöä makkariin pitää edelleen tehdä, ja se tulee kaiketi hoidettua ensi viikonlopun jälkeen, kun olemme tehneet pienoisen ostosreissun Ikeaan :)


Eilinen isänpäivä tuli vietettyä yllä näkyvässä asustuksessa.
Oman isän luona vierailua, mieheni vanhempien luona ruokailua ja mukavaa yhdessäoloa
- eipä sitä pyhäpäivänä tarvitse paljon muuta tehdäkään :)

Tuoreita kukkia olen innostunut ostamaan lähes viikoittain.
Niissä on vaan sitä kaivattua piristystä kaiken tämän harmaan sään keskelle :)

Talvi ja lumi sais tulla jo.

7 kommenttia:

 1. Toivottavasti et sulje blogiasi. Saan niin paljon inspiraatiota omaan sisustukseeni sun blogista. Tottakai taukoa välillä kirjoittamisesta tulee ja se on ymmärrettävää. Onhan siellä näytön toisella puolella elämä elettävänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ainakaan tällä hetkellä sulje :) Vaikka en olekaan kirjoitellut, on blogi silti ollut lähes päivittäin mielessä, ja takaraivossa on jatkuvasti jokin postausidea! ;) Ja juuri noinhan se on - oma elämä verottaa välillä blogia ja silloin on hiljaisempaa. Mutta kyllä tämä sivu vielä paikallaan pysyy :)

   Poista
 2. Kivaa kun taas kirjoittelit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun ajattelet noin Pulu ♥ :)

   Poista
 3. Toivottavasti kekkaat sen uuden suunnan ja löydät taas parempaa inspistä jatkaa blogin pitoa! Kyllä tätä mukavaa on lueskella ja saada itselleenkin kaiken maailman vinkkejä. :)
  Ymmärrän kyllä, että jos koko homma alkaa tuntua pakkopullalta, niin eihän sitä silloin voi enää jatkaa vaikka mimmonen joukko täällä olisi vinkumassa. :D

  Mutta ootellaan sitä talvea eli aurinkoa ja kauniita valkoisia nietoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih eiköhän tässä jotain uutta piakkoin ole luvassa! ;) Kiva kuulla, että oot viihtynyt blogin parissa ♥

   Jep, välillä tulee hiljaisempi hetkiä, jolloin aika ja motivaatio ei taivu tasaiseen postaustahtiin, mutta kyllä niitä täältä tulee säännöllisen epäsäännöllisesti :D

   Lumi tosiaan olisi enemmän kuin tervetullutta!!

   Poista
 4. Toivottavasti blogisi jatkuu jossain muodossa. Tämä on semmoinen hyvän tuulen blogi, jota luettuuaan tulee aina hymy huulille. Kuten kuvailet blogissa on kaikkea kaunista ja suloista :) Kiitos tähän astisesta :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design