28.11.13

Kiitos ♥

Halusin tulla kiittämään teistä ihan jokaista, jotka saitte suupieliini entistä leveämmän hymyn ilahduttavilla ja sydäntä lämmittävillä onnitteluillanne Jännitin ihan tosissani uutisen kertomista, mutta näin jälkeen päin tajusin sen olevan täysin turhaan. Miksi jännittää, koska mulla on ollut onni saada osakseni noin ihania ja kultaisia lukijoita :) Kiitos siis sydämeni pohjasta kaikista viesteistänne!

Tämä asia selittänee paremmin myös aiempaa blogihiljaisuutta ;) Alkuraskaudesta vointini oli varsin kehno eikä ylimääräistä energiaa - saati inspiraatiota - ollut nimeksikään. Olin totaalisen katkipoikki 24/7, kadotin ruokahaluni tyystin ja laihduin muutamassa viikossa 4 kg. Ensimmäisiin viikkoihin ja kuukausiin liittyi myös kaikenlaista muuta hankaluutta, mutta nyt olen jo uskaltanut (ainakin toistaiseksi) huokaista pienoisesta helpotuksesta ja yrittänyt tosissani nauttia tästä upeasta, ainutlaatuisesta ajasta. Nyt olo tosiaan on sata kertaa parempi ja puhtia riittää enemmän kuin pitkään, pitkään aikaan :)

Viikonloppuna järjestämme ystäväpiirillemme tuparit, ja tässä pari päivää ennen h -hetkeä sitä on tullut juostua ties mitä viime hetken asioita hoitamassa ;) Koitan olla stressaamatta turhan paljoa ja luottaa siihen, että juhlat onnistuvat omasta panikoinnistani huolimatta :D Ideoita on taas miljoona, ja aikaa aivan liian vähän niiden kaikkien toteuttamiseen. Muutaman päivän päästä pääsette tekin kurkistamaan, millaiset kemut saatiin aikaiseksi ;)

Hei, huomenna on taas perjantai!
Niin hienoa :)

2 kommenttia:

  1. Voin uskoa kuinka sua on jännittänyt kertoa tää asia melkein kuin koko maailmalle. Asia on kuitenkin niin ihana että me täällä ruudun takan ollaan vaan niin onnelisia sun puolesta <3 Aivan ihanaa, pieni suloisuus kasvaa maailmaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin! Iso uutinen kertoa, mutta eihän kukaan voi olla ilkeä pienelle, viattomalle tulokkaalle :) Kiitos kauniista sanoistasi, iii ♥

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design