23.11.13

Everyday LUX

Kosmetiikkakompanjani sai viime viikolla pari uutta vahvistusta. Nämä tuotteet ovat ainakin minulle sitä ehdotonta jokapäiväistä luksusta :) Lancômen Teint Miracle -meikkivoide on ollut käytössäni kerran aiemminkin, ja ihastuin siihen jo tuolloin totaalisesti. Sitten hairahduin, ja vaihdoin hyvän pois. Ei hyvä. Iho ei enää kuultanut samalla tavalla vaan uusi voide teki siitä jotenkin samean. Nyt kun löysin takaisin tämän huipputuotteen pariin, lupaan olla sille jatkossa uskollinen ;)


The Body Shopin huulikiilto onkin sen sijaan aivan uusi tuttavuus. Uskoisin kuitenkin tästäkin kehkeytyvän ihan onnistunut ystävyyssuhde, sillä värivalinta osui täysin kohdilleen ja kiilto on muutenkin omaan makuuni sopivan hillitty :)

Nyt nämäkin pakkelit on pesty pois kasvoilta, ja yövoiteet nassulla odottelen huomista Ikean reissua :) Tarkoituksena olisi startata hyvissä ajoin ja suorittaa tehokas täsmäisku valmiiksi listaamieni sisustustuotteiden hyllyriveihin!

Mukavaa lauantai -iltaa :)

8 kommenttia:

  1. Täytyykin kokeilla tuota meikkivoidetta. Tykkään myös että iho kuultaa kauniisti :)
    Tsemppiä ikean reissuun, ihanaa ostaa kotiin kaikkea uutta kivaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen suurella lämmöllä! Uskoisin, että ihastut tuotteeseen ikihyviksi :))
      Ikean reissulta löytyi tosiaan kaikkea kivaa uutta, ja nyt koti alkaa pikkuhiljaa näyttää kodilta parin muunkin huoneen osalta :)

      Poista
  2. Mikä on tuon huulikiillon sävy/numero?:) söpön värinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ookin aika kiva! :) Kiillon takana lukee näin:
      40 Flavouded Lip Gloss: Pink Grapefruit
      Gloss Parfume: Pamplemousse Rose

      :)

      Poista
  3. Käytätkö tuon Miraclen kanssa lisäksi ihon heleyttäjää? Itselläni on pintakuiva/normaali/seka (ihana combo)-iho, jolle ei mineraalimeikit näin talven tullen enää sovi ja olen katsellut tuota Teint Miraclea, mutta mietin jos se tekee liiankin kiiltävän lopputuloksen - minkälaisia kokemuksia sulla on siitä (suhteutettuna omaan ihoon)? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole nyt käyttänyt! Sellainen puteli kyllä löytyy, mutta mun mielestä tuosta voiteesta tulee just sopivasti kuultoa :)

      Oma ihoni onkin tällä hetkellä melkoinen mysteeri. Ennen mulla oli pintakuiva iho, mutta raskauden myötä se on muuttanut ainakin kasvojen osalta muotoaan jonkinasteiseksi sekaihoksi :P Tähän hetkeen tuo pelkkä meikkivoide on juuri sopiva tuote tuomaan kuultoa - ei liikaa eikä liian vähää - ja taputtelen siihen tietysti vielä irtopuuteria pintaan kiinnittämään meikin :)

      Poista
  4. Ihan näin btw kuulin, että tuo meikkivoide lopetetaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nouuuu! Pitääköhän sitä nyt sitten alkaa oikee harmstraamaan.. ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design