9.10.13

Party outfit


Tässä vielä näytille lauantai -illan juhla -asuani :) Napattiin mieheni kanssa nämä harmillisen rakeiset kuvat vasta kotiin palattuamme, joten niukan valaistuksen vuoksi laatu ei ole paras mahdollinen :/ Pääpointti tulee kai kuitenkin esille ja asusta saa hieman paremman käsityksen kuin edellisen postauksen palasista :)




Kengät ja mekko ovat hankintoja Nelly.comista. Laukuksi jouduin valitsemaan tuollaisen vanhan pussukan, sillä kaavailemani clutch oli jostain syystä onnistunut tekemään täydellisen katoamistempun juuri lähtöhetkellä. Päästä varpaisiin nudella kokonaisuudella siis mentiin, ja hiukset kääräisin nutturalle ison holkin avulla :)

11 kommenttia:

  1. Kaunis oot! :)

    Tosi tyylikäs kokonaisuus muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Oona ♥ Kaunis kiitos sydäntä lämmittävistä sanoista, upeus! :))

      Poista
  2. Vau, kaunotar! Ja miten sä oot onnistunut juhlimaan noin siististä, että voi ottaa valokuvatkin jälkikäteen, ei ehkä onnistuis itseltäni ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos, senkin ihana ♥ Hehee varmaan just siksi otettiin nyt kuvat illan jälkeen, kun kerrankin onnistuin juhlimaan siististi :D

      Poista
  3. Todella kaunis mekko ja ihana nuttura!:) Minä olen täällä jo jonkin aikaa sinun blogiasi lueskellut! Ihana blogi ja ihania juttuja!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että :) Suurkiitos kauniista sanoistasi, Ella ♥ Niin kivaa, että oot löytänyt tänne! Toivottavasti jätät tällaisia hyvän mielen viestejä jatkossakin :)))

      Poista
  4. Kaunis mekko ja hiuksesi ovat ihanasti! :)

    - Tiiu

    VastaaPoista
  5. Lavli<3
    -mamma

    VastaaPoista
  6. Oi, kivaa! Kiitos vinkistä, Annika :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design