24.9.13

Inspiroiva matto



Jo jokunen aika sitten kotiimme löysi tiensä uusi matto. Tälle oli useampi sijoituskohde mielessä, mutta nyt olen keksinyt sille parhaan mahdollisen paikan. Raitainen ihanuus tulee nimittäin päätymään meidän makuuhuoneeseen, jota alamme remontoimaan ensi kuun puolella.

Yleensä ei kai mennä tässä järjestyksessä, mutta tällä kertaa matto toimi inspiraationi lähteenä ja olen ammentanut siitä makkarin värimaailman pohjaa. Harmaa ei ole koskaan ollut ensimmäisenä mielessä sisustusta miettiessäni, mutta tässä sävy oli niin lämmin ja kutsuva, ettei sitä voinut sivuuttaa :)




Kyseessä on siis  Linumin matto, ja se on hankittu Sisustustalo Mokasta. Muutamasta mattoehdokkaasta tämä Board G19 oli ehdoton lemppari, ja värin lisäksi materiaali on tosi miellyttävä!



Makuuhuoneen suunnitelma alkaa olla toteuttamista vaille valmis, sillä mulla on aika selvät sävelet millaisista elementeistä kokonaisuus tulee muodostumaan ;) Sänky on jo valmiiksi katsottuna ja Ikean yöpöydät löytyy omasta takaa. Pentikin pallolampunjalat ovat puolestaan sen kokoluokan ikisuosikkeja, että nyt niihin voisi vihdoin satsata :) Seinien väritys on niin ikään valmiiksi mietittynä. Tässähän alkaa olla sellainen olo, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! ;)

14 kommenttia:

  1. Kiva ja söpö blogi sinulla! Löysin tänne ekaa kertaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sanna! Voi kiitos kaunis, ihana kun oot löytänyt tänne :)) Pitääpä tehdä vastavisiitti myös sun blogiin ;)

      Toivottavasti viihdyt kyydissä! :)

      Poista
  2. Tyylikäs suunnitelma! Hei, saako udella mikä teidän lattian sävy ja merkki on? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipsanhei! Kiitos kovasti :) Mikäli nyt oikein tulkitsin laminaattipakettia niin merkki on Emotion 32 ja sävy E7152 :) Toivottavasti tästä oli apua!

      Poista
    2. Kyselin useista K-raudoista tuota laminaattia, mutta sitä ei löytynyt ainakaan noilla tiedoilla=/ Harmi, sillä näyttää juuri siltä, mitä oltais etsitty. Ootteko ostanut sen kauankin aikaa sitten ja valikoima ehtinyt vaihtua... Täytyy alkaa metsästämään toista kivaa harmaansävyä.

      Poista
    3. Eikä? Onpa harmi :/ Meidän lattiat on hankittu kyllä keväällä, joten saattaa olla, että valikoima on tosiaan ehtinyt vaihtumaan..

      Mäkin yritin etsiä netistä kyseistä laminaattia noilla paketissa olevien tietojen perusteella, mutta hakutuloksia ei löytynyt. Tosi kurjaa, koska tuo on oikeesti ihan huippu sävy! Toivottavasti löytäisitte jotain vastaavaa :)) Onnea etsintään!

      Poista
  3. Hei!
    Olemme aloittamassa uuden asunnon remontointia tulevina viikkoina ja tällä viikolla olemme tehneet keittiökauppoja ja kiertäneet liikkeitä etsien täydellistä lattiamateriaalia. Blogisi on ollut viime aikoina todellinen inspiraation lähde ja kiinnitinkin nyt huomioni lattiaan. Voi olla, että asia on mainittu mutta googlettelulla en löytänyt, eli muistatko minkä valmistajan/mistä liikkeestä lattioissa esiintyvä harmaa laminaatti(?) on peräisin? Sävy olisi täydellinen, useat harmaat vaikuttavat hieman halvan näköisiltä.. Koko viikko on eri harmaan sävyt vilisseet silmissä ja aina niissä on ollut jotain vikaa, liian tumma/liian vaalea, liian vähän kuviota jne. :) Muuten uusi kotiprojekti onkin alkanut niinkin tärkeästä asiasta kuin Pentikin kynttelikkö!

    -Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moips! Voi kiitos kovasti Erika! Ihan parasta, jos olet tosiaan onnistunut ammentamaan inspistä uuteen keittiöönne :) Suunnittelu on niin kivaa, kun saa tehdä just sellasen ku ite tykkää :)

      Meidän lattia on K-Raudasta, merkki Emotion 32 ja sävy käsittääkseni E7152. Tämä väritys on osoittautunut ihan huippuvalinnaksi! Sopii mainiosti niin vaaleiden kuin tummienkin huonekalujen/seinäpintojen kanssa - ja mikä parasta: tässä ei näy pöly oikeastaan lainkaan ;))

      Ja hei, Pentikin tuotteet on varma valinta sisustussuunnitelman pohjaksi!! Rakkaustuotteita löytyy tuosta putiikista lukemattoman monia :)

      Poista
  4. Aiotko poistaa kuvissa vilahdelleen cow parsley tapetin makuuhuoneesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan! Seinät tulee saamaan uuden maalikerroksen pintaansa :)

      Poista
    2. Voi harmi. Kumpa sen saisi hyörytettyä irti ja lähetettyä tänne :) On niin tyyristä ettei malta ostaa..

      Poista
    3. Hahaa :D Se oiskin kätevää, mutta edellisten huoneiden perusteella tämänkin tapetti tulee tod.näk. irtoamaan noin miljoonassa eri osassa :/

      Poista
  5. Valkoinen ja harmaa ovat minulle ehdottomat suosikit sisustuksessa! Jos haluaa kovemman ilmeen, voi lisätä ripauksen mustaa tau vaikka tummaa violettia, jos taas haluaa pehmentää vaikutelmaa, pastellit toimivat hyvin valkoisen ja harmaan kanssa.

    Todella kivalta näyttää tuo makkarisuunnitelma, varmasti lopputulos tulee olemaan kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, noilla lisävärityksillä saankin varmasti muutettua huoneen ilmettä kivasti tekstiilien avulla vuodenajan/oman fiiliksen mukaan! Hyvä idea :))

      Toivotaan, että lopputuloksesta tulee tosiaan just niin onnistunut kuin sen mielessäni näen ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design