26.9.13

Fall(ing for) shoes

Uusia syyskenkiä on tullut hankituksi miniriikkisen eteisemme täytteeksi tavallista enemmän, joten ajattelin esitellä tässä nyt uusimmat tulokkaat :) Seppälän bikerbootsit ja Montonin kiilakorot onkin nähty jo vilaukselta asupostauksissa, mutta tässä vielä lähempää ja tarkempaa kuvaa.


 Bootsien käyttö vaatii vielä totuttelua ;) Olen vielä vähän hakoteillä minkälaisen vaatekombon kanssa nämä rouheat menopelit olisi paras yhdistää... Help?

Huikea 15 euron satsaus Tallinnassa on kyllä osoittautunut joka sentin arvoiseksi ;)
Yllättävän mukavat jalassa ja näillä on helppo kävellä. Ei huanot - niinko porilaine sanois ;)


Ja sitten. Näitä kaunokaisia olen himoinnut pidemmän aikaa. Tai oikeammin niitä Supertrash -kumisaappaiden edellistä mallia, jotka olen bongannut mm. upean Jennan jalassa, mutta tämä uudempikin versio on erittäin mieluinen :) Vähän ratsastussaapasmeininkiä ja näillä kelpaa tepastella muuallakin kuin kotipihassa ;) Kumppareista puheen ollen - varastoni kaipaisi edelleen vähän arkisempaa paria, ja olen silmäillyt luonnollisesti Huntereita. En vain osaa päättää kumpii päätyisin: mustiin kiiltäviin vai mattapintaisiin. Kertokaas Hunter -asiantuntijat, kumpi mahtaakaan olla parempi sijoitus? :)


Postaus sisältää mainoslinkin.

5 kommenttia:

  1. Mun mielestä ne kiillottoman Hunterit on nätimmät. Ehkä vaivalloisemmat hoitaa, mutta silti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos kommentista! Tuo on varmasti totta, niitä mattapintaisia Huntereita varten tosiaan pitää kaiketi olla joku hoitoaine? Mutta juu, taitaa ne silti olla hitusen kivemmat ;)

      Poista
  2. Aah,täydelliset nuo saappaat <3 Kokeile yhdistää nuo bootsit farkkujen ja vaalean silkkipaidan kanssa :) Minä yritän etsiä klassisia konjakinruskeita nilkkureita/saappaita mutta toistaiseksi en ole löytänyt yhtäkään paria mitkä miellyttäisi silmää tai lompakkoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii eikös vaan ookin aika makeet? :)) Ja vau mikä idea! Kiitos tuhannesti Ninni. Mulla ei olis ikinä tullu mieleen kokeilla tollasta kontrastiyhdistelmää :) Tätä täytyy siis ehdottomasti testata!

      I feel your pain ;) Sitä oikeaa paria voi joutua metsästämään tovin jos toisenkin, mutta erityisesti kenkäasioissa kannattaa oikeesti panostaa sellaisiin popoihin missä malli ja laatu on just eikä melkein kohdillaan :)

      Poista
  3. Tuntuuko nuo supertrashin saappaat kumppareilta, eli semmosilta kumisilta? oon ite kans kattellu että on kyllä nätit ja oon miettiny tässä että tilaisko vai ei! :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design